Новости
О нас
Просьбы о помощи
Просьбы о донорах
Просьбы молитв
Просьбы в файле
Стань донором
Статьи
Дети творят
Гостевая книга
Обратная связь
Форум
Наши партнеры
Наши банеры
Полезные ссылки
Фото-галерея
Консультации врача

* Катюша Шевчук. Великій збір на операцію на глазіку.
* Федір Константінов. За крок до перемоги! 7 000 грн на ПЕТ КТ. Потрібна ваша підтримка.
* Марковська Даринка. Час пройти обстеження.
* София Балдюк. Плановое обследование и реабилитация на май. К сбору - 45000 гривен
* Марина Диденко. Новый курс на май. К сбору - 15500 гривен.

* Кто мы без Бога, и к чему мы можем без Него прийти?!
* «Разговор с тобою...». Памяти Надежды Лисовской.
* "Господь всегда утешит" - протоиерей Евгений Милешкин (видео)
* «Медсестры плакали, глядя на венчание в палате». Священник — о служении в онкоцентре
* Нина Москалева. «Благодарное сердце открывает небеса...»

* Рубан Ярослав
* Гончаренко София
* Горюшко Николай
* Савко Анастасия
* Панфилов Тимофей
* Азаров-Кобзарь Тимофей
* Ковыренко Ахмед
* Острый Данил
* Маловик Сергей
* Деревицкий Артур

* Доноры А(ІІ) Rh- в г. Днепр. СРОЧНО!
* Доноры А(ІІ) Rh+ в Институт рака
* Доноры А(ІІ) Rh+ на тромбокончентрат в г.Днепр. Срочно!

<Мониторинг тем>
<Монитор сообщений>
* Энтокорт Будесонид 3 мг капсулы
* Циклоспорин Сандиммун 100мг капсулы
* Lysodren Mitotane (Лізодрен Мітотан) продамо залишки після лікування
* Помогите, пожалуйста, Тимурчику!
* Продам Авастин 400мг
* Telegram канал donor.org.ua
* продам вальцит 450мг, мифортик 180мг и програф 1мг
* Просьба о помощи взрослому ребёнку...
*
* Продам авастин 400 и 100

Рассылка от партнеров

Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?

Новости -> г. Ровно -> Рівненські новини
Новости >> г. Ровно >> Рівненські новини
  
 

Рівненські новини

 

Ми давно не писали новин про рівненське відділення онкогематології. Відверто кажучи, просто не було часу писати новини. Березень і квітень в нас пройшли напружено, в лікарів було дуже багато поточної роботи, деякі дні відділення було переповнене, але слава Богу, в нас не було потреби писати термінові прохання про допомогу по окремим дітям. У відділенні були маже всі необхідні препарати, для більшості наших підопічних на рахунку фонду було зібрано суми від 2 до 10 тисяч гривень, що дало нам можливіть відносно спокійно протриматися перші місяці весни. Дуже засмутило те, що в березні у відділення потрапило багато нових дітей. Історії деяких нових дітей вже розміщені на сайті, ще декількох дітей ми розмістимо в найближчі дні.
Пісня напружених березня і квітня – незвична тиша у відділенні. Світле свято Христового Восресіння наше відділення зустріло практично порожнім. На Паску в палатах під крапельницями залишилось тільки четверо дітей, всі інші були дома.
Отже, наші діти продовжують лікуватися. Почнемо наших з київських бійців, які проходять лікування в Інституті раку та Охмадиті:

Майже завершила лікування Софійка Гапонюк. На початку березня дівчинці провели ауто-трансплантацію кісткового мозку, дівчинка провела півтора місяці в стерильному боксі. Загалом підготовка до трансплантації та сама процедура прошли досить спокійно, без неординарних ситуацій. Зараз Софійка знаходиться дома, в неї ще низькі аналізи, але показники тромбоцитів не падають нижче 50 і зараз немає потреби знаходитися в умовах стаціонару. Приблизно через місяць, коли піднімуться аналізи, Софійку чекає планове МРТ і багато інших аналізів. На сьогоднішній день все спокійно, ніщо не викликає занепокоєння у лікарів. Сподіваємось на хороші результати обстежень. Але це ще не всі новини про Софійку – тиждень тому мама дівчинки подарувала їй братика. Всю вагітність від першого до останнього тижня, Марія була поруч з Софійкою, і під час численних хімій, і в стерильному боксі. Мама дуже боялася, що вони з дівчинкою не встигнуть виписатися з лікарні до пологів. Але все склалося добре, Марія народила хлопчика через декілька днів після виписки з лікарні. Бажаємо Софійці і її новонародженому братику міцного здоров’я.

Також радує нас Олічка Новосад. Дівчина проходить лікування рецидиву в Охмадиті. Місяць тому Олічці провели ауто-ТКМ. Було дуже важко, аналізи впали до критичної межі, проблизно на тиждень дівчину підключали до ентерального харчування. Зараз Оля поступово відновлюється, її відпускають погуляти, вже не капають цілодобово різні препарати. Аналізи ще падають, доводиться час від часу звертатися за допомогою до донорів.

Не вдалося вчасно заступити на черговий блок хімії Любі Вашкевич. Дівчинка мала пройти блок до Паски, але спочатку воне не змогла виїхати на лікування з Рівного із-за низьких аналізів, а потім в неї вже в Києві піднялася температура. Виявилось, що в дівчини проблеми з підключичним катетером. Любі декілька днів капали антибіотики, блок хімії знову перенесли. На сьогоднішній день блок вже прокапали, зараз капають промивку. Наступний блок хімії Люба скоріше всього буде проходити теж в Інституті раку.

В дітей, які проходять лікування в Рівному, новини такі:


Нарешті продовжує лікування лейкозу Саша Ткач. Лікування переривали на три місяці, треба було лікувати гепатит В. Саша прошла курс лікування Пегінтроном і зараз продовжує хімію. Настрій бойовий, Сашка в бадьорому настрої завершує другий протокол «високодозки».

«Побратим» Саші Ткач по високодозованій хімії Максим Басистий зараз відпочиває дома після другого протоколу хімії. 20 травня Максимко повернеться в лікарню і заступить на облучення. Після облучення треба буде ще пройти два довгих протоколи хіміотерапії.

За крок до завершення основного лікування знаходиться Діма Русанов. Якщо все буде добре, то вже через тиждень най герой має пройти всі хімії. Лікування хлопця йшло важко, буле проблеми з підключичкою, грибкова інфекція, висока температура. І батьки, і Діма намагаються триматися, не падати духом. Дуже підтримують і допомагають йти вперед заняття з вчителем по гітарі, вчитель приходить до Діми в відділення і хлопця зараз рідко можна побачити без гітари.

Проходить третій протоко хіміотерапії Вітя Титарчук. Хлопчик підріс в лікарні, почав говорити цілими реченнями. Лікування цього героя теж не обходиться без ускладнень, було запалення легенів, було важке падіння аналізів. Зараз Вітя декілька днів відпочиває дома, з понеділка знову в бій. Віті зараз дуже треба фінансова підтримка. Хімія у відділенні є, а от гепатопротекторів немає. Хлопчикові потрібно купити Есенціале або Гептрал. Також у Віті є проблема з колонієстимулюючими факторами. Грастим, який є у відділенні, хлопчикові не допомагає, йому треба вводити дорогий Нейпоген. Коштів на покупку Нейпогену ні в мами, ні в фонді немає. Зараз хлопчикові треба хоча б два флакони ліків, це 2400 гривень, а на рахунку фонду залишилось всього 78 гривень.

Завершив основне лікування Ваня Кисорець. Хлопець пройшов вісім курсів хіміотерапії, результати КТ хороші, далі треба дома лікувати гепатит В. Зараз Іванові треба пройти ПЕТ- сканування, щоб переконатися, що все добре. Коли буде ПЕТ поки що невідомо, але як тільки ми будемо знати дату і вартість обстеження, будемо звертатися до читачів сайту за допомогою.

Продовжує лікування Анічка Добровольська. Лікування йде важко, піднімається температура, падають аналізи, є проблеми з кишківником, дівчинка стала дуже нервова, часто кричить. Лікарям довелося виписати дівчинці заспокійливі засоби. Зараз Анічка знаходиться у відділенні, в неї пневмонія, лейкоцити тримаються на рівні 1,4. Малечі капають антибіотики.

Також продовжує лікування Яночка Костюкевич. Ця дівчинка наш спільний біль, всі молитви, всі розмови починаються з неї. Хвороба Яни важка, пухлина практично не піддається лікуванню. Найближчим часом дівчинці мають прокапати ще один блок хімії. Загалом протягом останніх двох місяців стан Яни залишається стабільним, без значного погіршення завдяки регулярному проведенню хімії. Мама і Яна намагаються триматися, мама вишиває ікони з бісеру і дарує їх тим людям, які допомагають Яночци під час лікування. І мама, і Яна дуже стомилися. Людмила повторює тільки одне: «Як буде далі тільки Бог знає». Будь ласка, моліться за дівчинку.

Пройшла ПЕТ- сканування Таміла Мельник. Результати не дуже хороші, проф. Желудкова за результатами ПЕТ призначила ще шість блоків хімії. Дівчинка буде проходити лікування в Білорусії.

Продовжує лікування Давид Мудрий. Два перші місяці хімії хлопчик пройшов день в день, ні разу не зупинившись, але зараз Давид змушений перервати хімію із-за проблем з сечовим міхуром. Мама Давида дуже стомилася в лікарні, хлопчик часто не розуміє де він знаходиться, одного ранку він боїться огляду лікаря, вже на наступний день - істерика перед кардіограмою. Навіть дворічні діти вже розуміють, що огляд лікаря - це не боляче і не бояться, піднімають маєчку, щоб лікар їх послухав, відкривають ротик, а з Давидом ситуація як правило непередбачувана. Психічна хвороба дається взнаки, Давид може кинути на підлогу телефон, вилити ліки, за ним треба слідкувати практично цілодобово.

Проходить сьомий блок хіміотерапії Юлічка Федорович. В Юлі теж час від часу виникають якісь проблеми на фоні лікування. Це й не дивно, адже організм після хімії ослаблений. Остання проблема була з зубом. Зуб довелося виривати, лікування затримали. Попереду ще восьмий блок хімії, після якого буде повне обстеження і буде вирішуватися питання відносно завершення лікування.

Щиро дякуємо всім, хто підтримує цих дітей. Ваша допомога дуже важлива. Не дивлячить на те, що у відділенні зараз є більшість необхідних препаратів, допомога все одно потрібна. Зараз взагалі немає гепатопротекторів, препаратів для лікування гепатиту, закінчуються колонієстимулюючі фактори, деякі антибіотики, взагалі немає фізрозчину, глюкози, систем до інфузоматів. Також наш фонд завдяки численним жертводавцям з початку року постійно оплачує обстеження на гепатит дітей та їх донорів. Дякуємо, що ви з нами!

Реквізити для допомоги:
БФ "Скарбниця Надії"
ЗКПО 37685693
26009336789200
АТ "УкрСиббанк"
МФО 351005
Призначення платежу - Добровільна пожертва


 

Мар’яна Рева
098 45 26 916
 

 
12.05.13 16:23 by admin


Все категории :: Последние новости