Новости
О нас
Просьбы о помощи
Просьбы о донорах
Просьбы молитв
Просьбы в файле
Стань донором
Статьи
Дети творят
Гостевая книга
Обратная связь
Форум
Наши партнеры
Наши банеры
Полезные ссылки
Фото-галерея
Консультации врача

* До закрытия долга остаётся 18000 гривен, и… 5 часов!
* Даніела Матвійчук. Долаємо наслідки лікування…
* Кириченко Влад. Контрольна перевірка перед лікуванням.
* Єгор Скалозуб - потрібна допомога
* Степан Щербина. 18 500 - щоб продовжити лікування!

* Кто мы без Бога, и к чему мы можем без Него прийти?!
* «Разговор с тобою...». Памяти Надежды Лисовской.
* "Господь всегда утешит" - протоиерей Евгений Милешкин (видео)
* «Медсестры плакали, глядя на венчание в палате». Священник — о служении в онкоцентре
* Нина Москалева. «Благодарное сердце открывает небеса...»

* Рубан Ярослав
* Гончаренко София
* Горюшко Николай
* Савко Анастасия
* Панфилов Тимофей
* Азаров-Кобзарь Тимофей
* Ковыренко Ахмед
* Острый Данил
* Маловик Сергей
* Деревицкий Артур

* Доноры А(ІІ) Rh- в г. Днепр. СРОЧНО!
* Доноры А(ІІ) Rh+ в Институт рака
* Доноры А(ІІ) Rh+ на тромбокончентрат в г.Днепр. Срочно!

<Мониторинг тем>
<Монитор сообщений>
* Энтокорт Будесонид 3 мг капсулы
* Циклоспорин Сандиммун 100мг капсулы
* Lysodren Mitotane (Лізодрен Мітотан) продамо залишки після лікування
* Помогите, пожалуйста, Тимурчику!
* Продам Авастин 400мг
* Telegram канал donor.org.ua
* продам вальцит 450мг, мифортик 180мг и програф 1мг
* Просьба о помощи взрослому ребёнку...
*
* Продам авастин 400 и 100

Рассылка от партнеров

Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?

Новости -> г. Львов -> Чудовий суботній ранок на Дністерській, 27 :)
Новости >> г. Львов >> Чудовий суботній ранок на Дністерській, 27 :)
  
 

Чудовий суботній ранок на Дністерській, 27 :)

 

Зазвичай наші творчі статті починаються із традиційного "Цього тижня ми створювали....". Та опісля цьоготижневого заняття хотілось написати " Чи є різниця, що ми виготовляли, коли все й без арт-заняття було настільки чудово!". І справді, на творчому панувала особлива, дружня та дуже-дуже приємна атмосфера. І на це було багато причин: ми побачили на занятті й відділенні тих діток, які ще зовсім недавно лежали у реанімації, і за яких ми всі дуже переживали. Також опісля великої перерви зустріли дітей, що прийшли на планові перевірки. Завдяки цьому все було по-домашньому тепло. Та все ж, якось не годиться у вступі про творчого заняття проігнорувати саму його тему,тому все ж таки напишем, що ми робили симпатичні прикраси для вазонків:).

Що ж, починаємо із відділення гематології.

Коли ми скликали діток на заняття, нарешті побачили у палаті Марічку Кінаш, що одразу ж викликало на нашому обличчі неприховану усмішку. Та на зміну цій усмішці прийшло  й  неабияке здивування, тому що дівчинка тільки повернулась із реанімації(опісля менінгіту!) до гематології, як одразу прийняла участь на занятті. Так ще й прийшла у їдальню, де чудово, наполегливо  працювала. Залишається лиш знову повторитись, написавши, що вона справжній боєць. Ну що ж,  із пісні слів не викинеш:).

Більше року пройшло з того часу як ми востаннє бачили Миколку Тарабанського. Може й цього разу не зустрілись, якби не проблеми із зубчиком...  А хлопець, до речі, пам'ятав, що ми приходимо у відділення по суботах і було видно, що він чекає нас:). А працював Микола просто чудово:постійно хотів додати ще і ще якусь деталь, аби все у  його прикрасі було ідеально. Зайчик вийшов дуже красивим, такий якісний виріб не в кожному магазині сувенірів побачиш:).

Тепер трішки розповімо про Захарчика, який дуже приємно нас здивував. Чи то  не доводилось бачити його таким веселим та жвавим, чи то він вже адаптувався до перебування у лікарні і тому був цієї суботи таким бадьорим, не знаємо. Та в будь якому випадку дуже раді такому його настрою. Захарчик багато сміявся, бігав по їдальні, говорив також немало:). У креативній сфері був таким же активним і вирішив зробити не звичайного ведмедика, а короля всіх ведмедів:).

А Ляночка, неначе справжній митець, під час творчої роботи  заперечувала будь які "рамки" та правила, і покладалась лишень на своє бачення прекрасного:). Ось і  киця вийшла в неї дуже цікавою та неординарною:).

Вікуся Рубаха - дуже самостійна дівчинка. Все-все робила сама, а будь яку пропозицію допомоги ввічливо відхиляла. Завдяки власним старанням Віка створила миловидного та яскравого зайчика.

А це робота Мартусі Коди. Дівчинка "затемпературила", тому повинна була знову завітати у відділення.

З гематологією ніби розібрались, тепер переходимо до хірургії.

І сльози, й сміх, і сміх крізь сльози.... Це все про Олежика Кордюка цієї суботи. Ну дуже вже хлопчик хотів додому ... Та все ж по завершенню заняття трохи повеселішав, що вже не може не тішити. Так ще й похвалився нам аж трьома прикрасами для вазонків!

Стрибками настрою вирізнався і Віталік Лесюк: то не хоче, то все ж погоджується попрацювати на занятті; то не буде, то все ж таки фотографуватиметься:). Нічого, настрій  - річ мінлива, скоро ми ще побачимо його активним та усміхненим. А тепер повернемось до творчого заняття: Віталік зробив дуже симпатичного зайчика. Молодчинка!

Любочка разом із мамою створили двостороннього зайчика - братика й сестричку. Та на цьому вони не зупинились і вирішили виготовити ще й ведмедика.

А ось іще декілька робіт діток із гематології та хірургії.

Якщо Ви бажаєте  фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду з призначенням платежу: "Добровільна пожертва на проект "Творча майстерня".

БФ"Крила надії"

 
04.07.14 11:27 by Dmitry


Все категории :: Последние новости