Новости
О нас
Просьбы о помощи
Просьбы о донорах
Просьбы молитв
Просьбы в файле
Стань донором
Статьи
Дети творят
Гостевая книга
Обратная связь
Форум
Наши партнеры
Наши банеры
Полезные ссылки
Фото-галерея
Консультации врача

* Даніела Матвійчук. Долаємо наслідки лікування…
* Кириченко Влад. Контрольна перевірка перед лікуванням.
* Єгор Скалозуб - потрібна допомога
* Степан Щербина. 18 500 - щоб продовжити лікування!
* Костя Романов просит вашей помощи. К сбору – 34000 грн.

* Кто мы без Бога, и к чему мы можем без Него прийти?!
* «Разговор с тобою...». Памяти Надежды Лисовской.
* "Господь всегда утешит" - протоиерей Евгений Милешкин (видео)
* «Медсестры плакали, глядя на венчание в палате». Священник — о служении в онкоцентре
* Нина Москалева. «Благодарное сердце открывает небеса...»

* Рубан Ярослав
* Гончаренко София
* Горюшко Николай
* Савко Анастасия
* Панфилов Тимофей
* Азаров-Кобзарь Тимофей
* Ковыренко Ахмед
* Острый Данил
* Маловик Сергей
* Деревицкий Артур

* Доноры А(ІІ) Rh- в г. Днепр. СРОЧНО!
* Доноры А(ІІ) Rh+ в Институт рака
* Доноры А(ІІ) Rh+ на тромбокончентрат в г.Днепр. Срочно!

<Мониторинг тем>
<Монитор сообщений>
* Энтокорт Будесонид 3 мг капсулы
* Циклоспорин Сандиммун 100мг капсулы
* Lysodren Mitotane (Лізодрен Мітотан) продамо залишки після лікування
* Помогите, пожалуйста, Тимурчику!
* Продам Авастин 400мг
* Telegram канал donor.org.ua
* продам вальцит 450мг, мифортик 180мг и програф 1мг
* Просьба о помощи взрослому ребёнку...
*
* Продам авастин 400 и 100

Рассылка от партнеров

Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?

Новости -> г. Львов -> Львівські хлопчики – дуже потрібна допомога!
Новости >> г. Львов >> Львівські хлопчики – дуже потрібна допомога!
  
 

Львівські хлопчики – дуже потрібна допомога!

 

 
            Трьом хлопчакам з хірургії ЗУСДМЦ дуже-дуже потрібна допомога! Усі вони проходять протокольне лікування і всі троє зараз на хімії, всім трьом дуже потрібні препарати для підняття аналізів і продовження лікування.
            Перший Мізун Андрійко – самий «дорогий», самий молодший і самий бешкетник :) Хоча, самий бешкетник він був в кращі часи, а зараз у малюка обвал аналізів і щоб повернутися у форму йому дуже потрібен Флуконазол (протигрибковий) 3 флакони і Філстим (фактор росту для лейкоцитів) 3 флакони вартістю 1740 гривень. 
            А за два тижня, якщо піднімуться аналізи, Андрійко буде продовжувати хімію і йому буде потрібно 2 флакони Гікамтина вартістю 2400 за один – це 4800 гривень, і 10 ампул Осетрону – ще 400 гривень. Словом, на даний момент, щоб продовжити лікування Андрійкові потрібно майже 7 000 гривень (6940, 00 якщо бути точними).
            Ми дуже просимо допомогти Андрійкові. Хлопчик вже майже досяг фінішної прямої, коли півтора тижня тому хвороба спробувала забрати своє… Малюку екстрено поміняли хіміотерапію і після першого ж блоку стало значно краще! Навіть обвал аналізів, яким би важким він не був для діток, насправді свідчить, що лікування діє – і це головне!
            Отже, Андрійко справжній боєць і в нього все вийде! Звісно, якщо буде чим боротись. Дуже потрібна допомога!
 
 
            Другий наш боєць – Кордюк Олежик, веселун і оптиміст з творчим підходом до життя. Олежику 7 років, зараз він проходить післяопераційну хімію і відновлюється після операції. 
            У Олега була пухлинка в лівій руці, спочатку наші онкологи вбили її хімією та променевою, а потім наші хірурги видалили її разом з кісточкою і замінили здоровою кісточкою з ноги – операція складна і тривала, однак наші лікарі її успішно проводять діткам з саркомами. Олежик не перший, і в нього також все буде гаразд!
            Зараз хлопчик після хімії і йому дуже потрібен Філстим, щоб виросли лейкоцити, і Флуконазол, щоб не дати шансів грибковій інфекції. 4 флакона Філстиму і 5 флаконів Флуконазолу – це 2370 гривень. Потрібні препарати на післязавтра, на четвер, і ні ми, ні батьки хлопчика не в змозі їх придбати… Та вони потрібні всім малюкам фактично на всіх блоках хіміотерапії.
            Ми дуже просимо допомогти Олежику. Після такої важкої операції, і стількох курсів терапії і малюк, і батьки дуже втомились, і дуже хочуть чим скоріше повернутись до нормального життя.
            Дуже потрібна фінансова підтримка!
 
 
 
            Третій наш боєць – Білак Сергій. Сергійко у відділенні вже більше року – з минулого березня. Йому також 7 років і він також веселий і активний хлопчик. У Сергія рабдоміосаркома м’яких тканин обличчя.
            Діагностика тривала довго, не могли визначити тип пухлини, яка тим часом росла. Та коли почали хіміотерапію, утворення, на щастя, суттєво зменшилось і відновились всі ушкоджені функції. Та хімію хлопчик переносив дуже важко, з сильними ускладненнями, реанімаціями, з харчуванням довенно. Деколи ставало страшно, що хвороба перемагає…          Та Сергійко впевнено відвойовував своє і кожного разу долав всі ускладнення – і він, і батьки великі оптимісти, мабуть це дуже допомагало :) Ну і, звісно, старання лікарів, які раз за разом ставили хлопчика на ноги.
            Зараз Сергію також потрібен Філстим 2 флакони, щоб підняти лейкоцити, без яких дитячий організм вразливий до будь-якої інфекції, а інфекція нам зовсім не потрібна – нам потрібні хороші аналізи і перемоги!
            Будь ласка, допоможіть придбати Філстим для Сергія. Його батьки справжні молодці, вони все стараються робити для дитини самі і нікого не грузити своїми проблемами, але ми всі розуміємо, що таке рік лікування дитячої онкології. Звісно, що їм тяжко і допомога дуже і дуже потрібна. Будь ласка, допоможіть Сергію продовжити лікування! На 2 флакони препарату потрібно 1060 гривень.
 
            П.С. Сьогодні ми розповіли лише про трьох хлопчиків, хоча в відділенні їх значно більше, і хлопчиків, і дівчаток. І всім їм дуже потрібні такі препарати як Філстим, Осетрон і Флуконазол. Комусь ці препарати потрібні на вже, комусь за тиждень, та однозначно на хімії вони будуть потрібні всім! Тому, ми дуже просимо допомогти нам придбати їх для всіх діток відділення.
            Наразі гостро потрібно Філстиму 10 флаконів вартістю 5300 гривень і Ондансетрон ампульний хоча б 50 упаковок – 2000 гривень. Це б допомогло нашим малюкам протриматись місяць, а там, сподіваємось, ліки з’являться у лікарні.
            Дякуємо, що ви з нами!
 
Реквізити для надання допомоги: 
БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу: Добровільна пожертва для П.І.П. дитини.
 
БФ «Крила надії»
050 370 90 02
 

 

 
27.05.14 21:02 by admin


Все категории :: Последние новости