Новости
О нас
Просьбы о помощи
Просьбы о донорах
Просьбы молитв
Просьбы в файле
Стань донором
Статьи
Дети творят
Гостевая книга
Обратная связь
Форум
Наши партнеры
Наши банеры
Полезные ссылки
Фото-галерея
Консультации врача

* София Балдюк. Плановое обследование и реабилитация на май. К сбору - 45000 гривен
* Марина Диденко. Новый курс на май. К сбору - 15500 гривен.
* Ярослав Логвіненко. Потрібна допомога на ліки для печінки.
* Ішемічний інсульт…ну хіба мало всього…
* Просим помочь подарить им Праздник! К сбору - 60..65 тысяч гривен.

* Кто мы без Бога, и к чему мы можем без Него прийти?!
* «Разговор с тобою...». Памяти Надежды Лисовской.
* "Господь всегда утешит" - протоиерей Евгений Милешкин (видео)
* «Медсестры плакали, глядя на венчание в палате». Священник — о служении в онкоцентре
* Нина Москалева. «Благодарное сердце открывает небеса...»

* Рубан Ярослав
* Гончаренко София
* Горюшко Николай
* Савко Анастасия
* Панфилов Тимофей
* Азаров-Кобзарь Тимофей
* Ковыренко Ахмед
* Острый Данил
* Маловик Сергей
* Деревицкий Артур

* Доноры А(ІІ) Rh- в г. Днепр. СРОЧНО!
* Доноры А(ІІ) Rh+ в Институт рака
* Доноры А(ІІ) Rh+ на тромбокончентрат в г.Днепр. Срочно!

<Мониторинг тем>
<Монитор сообщений>
* Энтокорт Будесонид 3 мг капсулы
* Циклоспорин Сандиммун 100мг капсулы
* Lysodren Mitotane (Лізодрен Мітотан) продамо залишки після лікування
* Помогите, пожалуйста, Тимурчику!
* Продам Авастин 400мг
* Telegram канал donor.org.ua
* продам вальцит 450мг, мифортик 180мг и програф 1мг
* Просьба о помощи взрослому ребёнку...
*
* Продам авастин 400 и 100

Рассылка от партнеров

Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?

Новости -> г. Львов -> Зайчики-побігайчики та лисички-сестрички!
Новости >> г. Львов >> Зайчики-побігайчики та лисички-сестрички!
  
 

Зайчики-побігайчики та лисички-сестрички!

 
 
Коли настає період творчої кризи у стилі «Яку ж тему запропонувати діткам цього тижня?!», неочікувано фантазія підштовхує до  незвичних ідей із нестандартним використанням матеріалів. Так і відбулось цього разу: створення іграшок – справа стандартна для творчих занять, а ось застосування для неї основи із писанки - щось нове:). Обмотавши яйце ниткою, ми перейшли до декору вушних паличок та вирізання деталей із фетру. Всі ці елементи прикріплювали між собою на клеючий пістолет. Що ж вийшло у діток із гематології та хірургії дивіться далі.
 
 
 
Цієї суботи у відділенні гематології  ми простежили дуже схожі риси між двома досить різними дівчатками – силу волі та бажання творити незважаючи на фізичний стан. Дівчатка ці -  Марічка Кінаш та Каміла. Тошнота чи висока температура не стали на їм заваді, діти працювали і не хотіли ні на хвилинку зупинятись. Особливо вразила реакція Каміли на запитання мами «Може доробимо роботу якось іншим разом?»,  у відповідь вона вигукнула «Треба доробити зараз!». Ось такі вони сильні, хоч на перший погляд тендітні дівчатка!
 
 
Найшвидше із креативним завданням впорався Дем’янчик Гирич. А фраза «Хто спішить, той людей смішить», зовсім не про нього. Просто хлопчик настільки «набив руку» на будь-який вид творчої роботи, що все получається із легкістю та досить швидко. Його зайчик гарно виконаний і  дуже милий.
 
 
Чомусь мені здавалось, що Тарасик Артишко не завжди приймає участь на занятях, і його вибір залежить від запропонованої теми. Чому так, незнаю. Адже, як виявляється хлопчик з нетерпінням чекає на наші творчі і з радістю виготовляє різноманітні вироби. Прикладом стає ця субота і  його натхненне створення зайця. Швидко, акуратно, красиво. Тріада прикметників, яка чи ненайкраще описує його роботу!
 
 
 «Хочу додому. Хочу додому…». Майже все заняття чути ці слова від цієї дівчинки. Аж серце країлось, і здавалось, нічого не покращить настрою маленькій. Та, на щастя, коли вона побачила повністю готового зайчика, нарешті  усміхнулась. А при фотографунні – проявила ще більше зацікавлення та пожвавлення. Сподіваємось, дівчинка швидко адаптується до перебування у лікарні та сміятиметься стільки ж, як і по завершенню заняття.
 
 
Світлий, привітний та надзвичайно хороший хлопчик. Ці слова  - не перебільшення, а повторне враження  від Ромчика Перцева. Настільки мила дитина, і до речі, дуже творча. Ромчик гарно справився із виготовленням тваринки. Молодець!
 
 
Цієї суботи Нікіта Цапін працював разом із татом. Із завданням чоловіча частина сімейства впорались прекрасно і  у них вийшло симпатичне зайченятко.
 
 
 
 
Ці три гарні зайчики створені красунями Ілонкою, Мартусею та позитивним хлопчиком Русланчиком.
 
 
А ось іще один милий зайчик, виготовлений не менш милим хлопчиком:).
А тепер поспішаю поділитись фото із хірургії. Тому що діти із відділення проявили фантазію «по повній». Тут бачимо не лишень зайчиків, а  й лисичок та свинок:).
 
 
Ніколи не набридне писати фразу «Софійка Єфіменко знову здивувала нас власними креативними ідеями». Ніби нічого надзвичайного вона не зробила(поміняла позицію голови зайчика), а наскільки ця дія змінила усю картину! І до речі, її зайчик вийшов дуже елегантним.
 
 
 Вірним власному стилю роботи був Олексійчик Дорош: говорив без перестанку, жартував та створив незвичну тваринку – свинку, яка дуже любить бавитись у болоті:). А на запитання «Чи чимось ця тваринка схожа на хлопчика?»,  відповів «Так, я також свинка»:).
 
 
Цю тваринку вирішив виготовити і Демянчик Бандурович. Кумедним було те, що хлопчику самому стало смішно з думки про те, що він зробив хрюшку:).
 
 
Цілком самостійно зробив власного зайчика Коля. Виріб у нього получився гарним та позитивним.
 
 
Цього творчого вразили власною фантазією Іванко та  Олежик разом із їхніми мамами. Ці милі хлопчики захотіли створити лисичок і їм повністю вдалось втілити ідею у життя! А який декор! Не намилуєшся, розглядаючи витвори:). Школа лиш,  що Іванко поїхав на вокзал, тому сфотографували із лисичками лишень Олежика.
 
 
А ось Андрійко разом із мамою зробили лиса-патріота:). Усю патріотичність вони проявили  у імпровізованій вишиванці із ниточок. Ох і уява у наших діток та їхніх батьків! Так і тримати!
 
 
Позитивну тваринку виготовила і ця привітна дівчинка!
 
 
Цей милий зайчик належить Святославчику-Даніелю та його мамі.
Дякуємо усім мамам із форуму «Малеча», що забезпечили наші творчі силою-силенною дерев’яних яєчок. Саме завдяки цьому приємному жесту і відбулось таке веселе заняття!

 

 
29.10.13 20:11 by Dmitry


Все категории :: Последние новости