Новости
О нас
Просьбы о помощи
Просьбы о донорах
Просьбы молитв
Просьбы в файле
Стань донором
Статьи
Дети творят
Гостевая книга
Обратная связь
Форум
Наши партнеры
Наши банеры
Полезные ссылки
Фото-галерея
Консультации врача

* Катюша Шевчук. Великій збір на операцію на глазіку.
* Федір Константінов. За крок до перемоги! 7 000 грн на ПЕТ КТ. Потрібна ваша підтримка.
* Марковська Даринка. Час пройти обстеження.
* София Балдюк. Плановое обследование и реабилитация на май. К сбору - 45000 гривен
* Марина Диденко. Новый курс на май. К сбору - 15500 гривен.

* Кто мы без Бога, и к чему мы можем без Него прийти?!
* «Разговор с тобою...». Памяти Надежды Лисовской.
* "Господь всегда утешит" - протоиерей Евгений Милешкин (видео)
* «Медсестры плакали, глядя на венчание в палате». Священник — о служении в онкоцентре
* Нина Москалева. «Благодарное сердце открывает небеса...»

* Рубан Ярослав
* Гончаренко София
* Горюшко Николай
* Савко Анастасия
* Панфилов Тимофей
* Азаров-Кобзарь Тимофей
* Ковыренко Ахмед
* Острый Данил
* Маловик Сергей
* Деревицкий Артур

* Доноры А(ІІ) Rh- в г. Днепр. СРОЧНО!
* Доноры А(ІІ) Rh+ в Институт рака
* Доноры А(ІІ) Rh+ на тромбокончентрат в г.Днепр. Срочно!

<Мониторинг тем>
<Монитор сообщений>
* Энтокорт Будесонид 3 мг капсулы
* Циклоспорин Сандиммун 100мг капсулы
* Lysodren Mitotane (Лізодрен Мітотан) продамо залишки після лікування
* Помогите, пожалуйста, Тимурчику!
* Продам Авастин 400мг
* Telegram канал donor.org.ua
* продам вальцит 450мг, мифортик 180мг и програф 1мг
* Просьба о помощи взрослому ребёнку...
*
* Продам авастин 400 и 100

Рассылка от партнеров

Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?

Новости -> г. Львов -> Шкарпетки і творчість? Чудове поєднання!:)
Новости >> г. Львов >> Шкарпетки і творчість? Чудове поєднання!:)
  
 

Шкарпетки і творчість? Чудове поєднання!:)

 

 
Як виявилось цього прохолодного суботнього заняття, шкарпеточки здатні зігріти не лишень дитячі ніжки, а й душу, задовольнивши її естетичну, творчу сторону:). Діти із Дністерської створювали різноманітних тваринок із цих предметів одягу. І при тому проявили безмежність власної фантазії: тут ми можемо побачити і котиків, і бегемотиків, і навіть бджілок та пташок!

У відділеннях вирувала шалена атмосфера, що вже вважаємо запорукою хорошого заняття:).

Розпочнемо із симпатичних творінь дітей із гематології.

D:Навчаннякрилафото з занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN3030.jpg

«До роботи із піснею!» - цього тижневий девіз Назарчика Трегуба. Малюк настільки натхненно та гучно співав, працюючи у їдальні, що просто не можливо було стримати сміху:). Велика кількість діток на занятті та його бурхливий темп трохи змучили Назарка, тому по завершенню роботи, він одразу ж повернувся до палати. А зробив він разом із мамою дуже красиву бджілку!

D:Навчаннякрилафото з занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN3036.jpg

Ну як можна зберігати спокій та невимушеність під час такого шуму та вихору подій, що відбувались у їдальні? Відповідь на це питання знав, напевно, лишень Тарасик Артишко. Він, наче абстрагувався від всього довкола і просто зосередився на творчості. Нікого і нічого не запитував, не просив допомоги, а тут – раз і під кінець заняття ми бачимо у руках милого юнака чудову іграшку:).

D:Навчаннякрилафото з занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN3014.jpg

Не виникало жодних сумнівів, що опісля виготовлення виробу на цьому творчому, ми вкотре почуємо від мами Діми Піховича: «Ідіть швиденько фотографувати маленького, бо він вже не має сил чекати!». І що Ви думаєте? Звісно ж, і шкапеточка поповнила лави розібраних Дмитриком виробів:).

D:Навчаннякрилафото з занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN3019.jpg

Справжнім карапузом вийшло кошеня у Дмитрика Чучмана та його мами:). Хлопчик, як і його колега, що згадувався вище, також із нетерпінням очікував моменту, коли вже можна буде «ліквідувати» створену роботу:).

D:Навчаннякрилафото з занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN3017.jpg

Яся Галечко не пошкодувала для витвору пшонка. Гарно «нагодувавши» ним іграшку, Яна отримала кругленьку і дуже симпатичну кішку:).

D:Навчаннякрилафото з занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN3039.jpg

Значних метаморфоз протягом заняття зазнали вироби Іринки Кархут. Спершу дівчинка вже частково зробила бегемотиків, а потім не побоялась усе розпочати із початку і перетворити їх на котиків:).

D:Навчаннякрилафото з занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN3048.jpg

Зміни відбувались і у роботі Юлі Репчак. Вона вже і сфотографувалась, і до палати повернулась. Аж тут халепа – Юля ненароком розмазала намальований контуром носик… Та, як виявилось, це було їй лиш на руку, тому що Юля вдало приховала це, оздобивши іграшку пухнастими дротиками.

D:Навчаннякрилафото з занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN3041.jpg

«Ой, ми щось таке натворили…Навіть не знаю….» почувши такі фрази від мами Дениска Курницького, аж стало цікаво, що ж там таке:). І приємно здивувались, коли побачили дуже-дуже гарного бегемотика, для кого вони не пошкодували і власних декоративних матеріалів.

D:Навчаннякрилафото з занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN3021.jpg

На цьому занятті ми остаточно переконались у тому, що Демянко Гирич – палкий прихильник киць. Дуже часто він створює саме цих тваринок, ця тема – не виняток. Інколи дивуєшся, наскільки ніжні та щирі почуття у дитини може викликати звичайний виріб. Саме такі переживання ми і могли спостерігати, коли бачили Дем’янчика за роботою!

D:Навчаннякрилафото з занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN3050.jpg

В останній момент вирішила зробити іграшку із шкарпетки Ілона. Бо, як виявилось, дівчинка посоромилась взяти матеріали. Як добре, що у палату вчасно зайшла волонтерка Леся і вирішила цю проблему:). Працювали дуже оперативно та все встигли:). І що б там не говорила волонтер, це ведмедик(а не котик)!:).

Тепер переходимо до виробів дітей із відділення хірургії

D:Навчаннякрилафото з занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN3052.jpg

За ті лічені хвилини, які мені вдалось поспілкуватись цього вихідного із Олексою Дорошем, я стала свідком того, як хлопчик допомагав волонтерці Ані у виготовленні іграшки для іншої дитини, як жартівливо повернув котика та кицю одне до одного із фразою «цьом-цьом-цьом»:), а потім ще й подарував одного із них медсестрі! Енергійний малий, та й годі:).

D:Навчаннякрилафото з занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN3067.jpg

Про те що Аня дуже творча дівчинка, знаємо не лише ми, а й усі-усі у відділенні. Навіть, медсестра, що отримала подарунок від Олекси, прибігла похвалитись іграшкою саме їй:)! А зроблена Анею киця – гідний конкурент виробам, що продаються на прилавках «хенд мейд» магазинів. 

D:Навчаннякрилафото з занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN3066.jpg

Одразу ж полюбилася щойно зроблена іграшка маленькій Юлі. Дівчинка її так обнімала та притуляла до себе, що, здавалась, ніби у ручках вона тримає справжню кицю:).

D:Навчаннякрилафото з занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN3064.jpg

Васька добре знає як вміло поєднати результати власної творчої діяльності за декілька тижнів у одному виробі. Котику із шкарпетки, хлопчик одягнув окуляри, створені минулого заняття. Що додало його витвору дотепності та незвичності.

D:Навчаннякрилафото з занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN3058.jpg

Коли приходить пора для заняття, що вимагає клопіткої та поетапної праці, Софійка Єфіменко залюбки стає помічником нашим волонтерам. Зробивши власну чудову кицю, дівчинка доклала чимало зусиль для створення далеко не одної іграшки для діток, що залишились у палатах!

D:Навчаннякрилафото з занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN3075.jpg

А які ж гарні котики у рученятках Настусі! Яскраві, різнобарвні і надзвичайно красиві. А дивишся на маленьку, і розумієш, що вона сама, як те маленьке кошенятко:).

D:Навчаннякрилафото з занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN3076.jpg

А ось іще одні гарні роботи, власницею яких є маленька Тома із мамою. Дві іграшки – гарні, та найбільшої уваги та похвал заслуговує горобчик! Настільки незвична ідея, що вкотре дивуєшся уяві дітей!

Іще одне заняття принесло нам безліч незабутніх та приємних моментів, отриманих завдяки діткам із 2 відділень. Субота принесла не лишень хороші враження, а й такі подарунки від волонтерів як, наприклад, 10 кг шпона для створення іграшок(Наталка), і навіть чудово працюючої мікрохвильовки, якої так бракувало відділенню хірургії(Аня). І окреме спасибі волонтерці Наді:).

 

 

 

Соломія Яким'юк

 

 
09.04.13 19:24 by admin


Все категории :: Последние новости