Новости
О нас
Просьбы о помощи
Просьбы о донорах
Просьбы молитв
Просьбы в файле
Стань донором
Статьи
Дети творят
Гостевая книга
Обратная связь
Форум
Наши партнеры
Наши банеры
Полезные ссылки
Фото-галерея
Консультации врача

* Катюша Шевчук. Великій збір на операцію на глазіку.
* Федір Константінов. За крок до перемоги! 7 000 грн на ПЕТ КТ. Потрібна ваша підтримка.
* Марковська Даринка. Час пройти обстеження.
* София Балдюк. Плановое обследование и реабилитация на май. К сбору - 45000 гривен
* Марина Диденко. Новый курс на май. К сбору - 15500 гривен.

* Кто мы без Бога, и к чему мы можем без Него прийти?!
* «Разговор с тобою...». Памяти Надежды Лисовской.
* "Господь всегда утешит" - протоиерей Евгений Милешкин (видео)
* «Медсестры плакали, глядя на венчание в палате». Священник — о служении в онкоцентре
* Нина Москалева. «Благодарное сердце открывает небеса...»

* Рубан Ярослав
* Гончаренко София
* Горюшко Николай
* Савко Анастасия
* Панфилов Тимофей
* Азаров-Кобзарь Тимофей
* Ковыренко Ахмед
* Острый Данил
* Маловик Сергей
* Деревицкий Артур

* Доноры А(ІІ) Rh- в г. Днепр. СРОЧНО!
* Доноры А(ІІ) Rh+ в Институт рака
* Доноры А(ІІ) Rh+ на тромбокончентрат в г.Днепр. Срочно!

<Мониторинг тем>
<Монитор сообщений>
* Энтокорт Будесонид 3 мг капсулы
* Циклоспорин Сандиммун 100мг капсулы
* Lysodren Mitotane (Лізодрен Мітотан) продамо залишки після лікування
* Помогите, пожалуйста, Тимурчику!
* Продам Авастин 400мг
* Telegram канал donor.org.ua
* продам вальцит 450мг, мифортик 180мг и програф 1мг
* Просьба о помощи взрослому ребёнку...
*
* Продам авастин 400 и 100

Рассылка от партнеров

Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?

Новости -> г. Львов -> Рамочки для найцінніших фотографій
Новости >> г. Львов >> Рамочки для найцінніших фотографій
  
 

Рамочки для найцінніших фотографій

 

 

У кожного із нас є фотографія, на котрій відображено ту мить, яку хочеться зберегти і пронести у пам’яті повз все життя - фото з найближчими та найдорощими, або ж яке відтворює важливу та радісну подію, ну і звісно ж, просто із нами самими:). Для таких фото мало звичайного альбому, вони заслуговують гідного місця – власноруч зробленої рамки:). Цієї суботи діти із гематології та хірургії власне і виготовляли свої «дизайнерські» рамки із макаронів.

Маленькі творці із відділення хірургії знову приємно здивували нас своїми роботами. Ну що ж , переходимо до ознайомлення із цими творіннями:).

Таїсія зробила миловидний виріб із незвичним обрамленням. Знаючи наскільки фотогінічною є маленька, припускаємо, що їй буде не просто обрати, яку ж фотографію помістити у рамочку:).

А ось Софійці Єфіменко, як справжньому артспеціалісту, було мало створення лишень фоторамки, тому дівчинка намалювала два прекрасних малюнка на фанерній основі: один із неповторним літнім заходом сонця, інший наповнений яскравим та ніжним візерунком. Не забула Софійка і про розпис самої рамочки, надавши їй екстравагантного та незвичного вигляду! 

Христинка Зеленюк створила чудовий виріб для фото.Дівчинка вміло поєднала «дівочі» та «хлопчачі» макароники – бантики та машинки:). Та найважливіше, що Христя помістила у рамочку фотографію із найдорощими їй людьми. І як вона з тіткою зауважила –фото принесли за день до заняття, «…Ніби передчували…»:).

Максимчик Лань зробив справжню «чоловічу» рамочку у стилі «мілітарі»:). У центрі роботи розмістивши прапори Японії, Франції та Італії. Цікавий та статечний виріб, Максим – молодець!

           А тепер переходимо до виробів із макаронів діток із гематології. 

Ми звикли, що по завершенню заняття, заходячи до палати Настіньки Садури, фотографуємо лишень виріб, а головну героїню – її, ні. Тому цієї суботи дуже приємно здивувались наступній картині – малеча сидить у ліжечку із рамочкою та піднятими у гору рученятами «оздобленими» фарбою:). Одразу ж видно, що Настя натхненно працювала і не побоялась вимазатись:). А рамочку – хоч на продаж у найкреативніші фотосалони:). 

Ох і не простий шлях виготовлення рамочки обрав для себе Михайлик – його рамка сладається із безлічі малесеньких макарон, кожного з яких він детально розмальовував. Та ця клопітка робота дала свій результат – дуже оригінальний та яскравий виріб.

Богданка Степа разом із бабусею зробила дуже миловидну рамку. Та не лише креативний результат, а й сам процес викликав у нас зацікавлення. Дівчинка настільки захопилась творчістю, що й не зауважила як з ніг до голови «розмалювала» себе акрилом:). Також Богданка продовжує розвиватись у області медицини, і опановує все нові та нові лікувальні процедури:). Цього разу її «пацієнтом» стала улюблена лялька:). 

Дивлячись на роботу Юлічки Репчак, стає зрозумілим, що дівчинка продумала кожен крок роботи та не упустила із поля зору жодної деталі. Її рамка, як і усі попередні вироби – мила та делікатна.

У креативної рукодільниці, Іринки, вийшла красива рамкочка. І вирішивши, що на зволікання немає причин, одразу ж приклеїла свою фотографію:). А це в свою чергу додало ще кращого ефекту її роботі:).

Дем’янчик Гирич створив рамочку у спокійних та природніх тонах. Якось так і працювалось хлопчику під час заняття, що і передалось його виробу. Додамо лиш одне – його витвір гідний найгарнішої фотографії:).

Шум, галас! І все це чулось із однієї палати - Олеся:). Хлопчик не міг натішитись роботом, з яким був нерозлучним під час усього заняття. Допоки він був зайнятий іграшкою, його мама працювала над рамочкою, яку зробила для Олеся. Дуже гарна робота!

           Максимчик – новий хлопчик у відділенні, та вже встиг адаптуватись до обстановки та почувати себе досить вільно та невимушено:). Він багато розповідав про себе, свої цікаві і незвичні вподобання, і не забував про створення рамочки. За якою і заховався:).

           

           Дуже добре та старанно попрацював на занятті цей хлопець: він викладався на всі 100%, а все для того аби подарувати рамку близькій людині:). Та він не лишень зробив гарний виріб для фотографії, а й допоміг волонтерам у прибиранні опісля заняття!

           

Хоч в цю суботу Бодька Погуляєв «сачкував» та не приймав участі у творчому, ми не можемо пройти його повз уваги і не написати декілька слів. Цей позитивний хлопець знову розсмішив нас та інших своїми жартами та поведінкою:). Одним із прикладів останнього є фото Богдана у масці..на очах :)


На завершення лишень додамо, що ще одне заняття залишило безліч позитивних вражень, як діткам із Дністерської, так і волонтерам:).

 

Соломія Яким'юк

 

 

 
13.11.12 10:17 by admin


Все категории :: Последние новости