Новости
О нас
Просьбы о помощи
Просьбы о донорах
Просьбы молитв
Просьбы в файле
Стань донором
Статьи
Дети творят
Гостевая книга
Обратная связь
Форум
Наши партнеры
Наши банеры
Полезные ссылки
Фото-галерея
Консультации врача

* Сергійко Долина. Новини.
* Степан Щербина. 25 тисяч, щоб відновитися і продовжити боротьбу за життя.
* Иринка Добровольска. Готуємося до контрольного обстеження та МСЄК.
* Катюша Шевчук. Великій збір на операцію на глазіку.
* Федір Константінов. За крок до перемоги! 7 000 грн на ПЕТ КТ. Потрібна ваша підтримка.

* Кто мы без Бога, и к чему мы можем без Него прийти?!
* «Разговор с тобою...». Памяти Надежды Лисовской.
* "Господь всегда утешит" - протоиерей Евгений Милешкин (видео)
* «Медсестры плакали, глядя на венчание в палате». Священник — о служении в онкоцентре
* Нина Москалева. «Благодарное сердце открывает небеса...»

* Рубан Ярослав
* Гончаренко София
* Горюшко Николай
* Савко Анастасия
* Панфилов Тимофей
* Азаров-Кобзарь Тимофей
* Ковыренко Ахмед
* Острый Данил
* Маловик Сергей
* Деревицкий Артур

* Доноры А(ІІ) Rh- в г. Днепр. СРОЧНО!
* Доноры А(ІІ) Rh+ в Институт рака
* Доноры А(ІІ) Rh+ на тромбокончентрат в г.Днепр. Срочно!

<Мониторинг тем>
<Монитор сообщений>
* Энтокорт Будесонид 3 мг капсулы
* Циклоспорин Сандиммун 100мг капсулы
* Lysodren Mitotane (Лізодрен Мітотан) продамо залишки після лікування
* Помогите, пожалуйста, Тимурчику!
* Продам Авастин 400мг
* Telegram канал donor.org.ua
* продам вальцит 450мг, мифортик 180мг и програф 1мг
* Просьба о помощи взрослому ребёнку...
*
* Продам авастин 400 и 100

Рассылка от партнеров

Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?

Новости -> г. Львов -> Золота осінь та щирі усмішки на Дністерській
Новости >> г. Львов >> Золота осінь та щирі усмішки на Дністерській
  
 

Золота осінь та щирі усмішки на Дністерській

 

 
Багато тижнів ми із дітьми з хірургії та гематології присвятили «подорожам» екзотичними країнами світу та їхнім культурам, та на мить зупинились, але не для того аби перепочити, а щоб насолодитись тим, що дарує нам природа «тут і тепер». Із вікна дому чи прогулюючись доріжками парків ми милуємось переливанням жовто-червоних листочків. Так, прийшла пора золотої осені і творчого заняття присвяченого їй:). Цього тижня  дітям пропонувались два варіанти роботи із паєтками - листочками: відтворити осінь у вигляді аплікацій, або ж складніший – створити об’ємне дерево.
Розпочнемо із посмішок та витворів діток із відділення хірургії.
 
D:Навчаннякрилафото з
занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN0924.jpg
 
Пишучи про цього хлопця, було важко обрати з чого ж почати. Ця субота була для Василя Нижника  наповненою яскравими та приємними подіями. Перша полягає у тому, що до нього завітав друг. Зайшовши до палати я побачила веселих та безтурботних хлопчаків, що безперестанно жартували. Жарти-жартами, та ними все не обмежилось – друзі  разом створили осіннє деревце. А ось і наступна хороша новина: з перших хвилин можна було зауважити, що щось тут не так як зазвичай. Недовго роздумуючи прийшло усвідомлення – Василько сидить!!! А найважливіше – радісно усміхається:).
 
D:Навчаннякрилафото з
занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN0935.jpg
 
Владиславчик Кінаш впевнено може похвалитись справжнім осіннім деревом. Та основну увагу притягує далеко не воно, а разюча та не схожа на жодну іншу, загадкова усмішка Влада! Хлопець почував себе не дуже добре, проте ні на мить нам цього не показав – він гідно та мужньо тримався і кумедно жартував! За таких дітей переповнює годість! Владику, так тримати!
 
D:Навчаннякрилафото з
занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN0915.jpg
 
Таїсія – маленьке сонечко, і це не лише через свою  сяючу зовнішність, а щиру вдачу. Вона показала нам як треба усміхатись та радіти осені! Натхненна прекрасними фарбами природи, вона разом із мамою зробила дві неповторні осінні роботи! Та що більш абстрактна та загадкова – повністю самостійний витвір Таїсії:)
 
D:Навчаннякрилафото з занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN0927
(1).jpg
 
Тещо Христинка із нетерпінням чекає наших занять, не виникає жодних сумнівів!:) Дівчинка заздалегідь підготувалась до творчого, одягнувши футболку, яку ще колись розписала разом із нами, будучи у іншому відділенні. Та перейдемо до роботи цієї творчої суботи - надзвичайного деревця. Акуратне, тендітне та витримане у палітрі золотої пори року, ось таке воно осіннє творіння ніжної красуні. Христинка поволі оздоблює палату власними шедеврами. Біля них усіх та з ними у руках і сфотографувалась:).
 
D:Навчаннякрилафото з
занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN0940.jpg
 
Ліля створювала дерево разом із сестрою. Їхня робота вийшла дуже незвичною, а все завдяки тому, що вони зробили його не за загальними вказівками, а дотримувались власних нструкцій. Осіннє дерево Лілі – дуже гарне та оригінальне!
 
Діти із відділення гематології також із захватом прийняла осінню тему, створивши безліч аплікацій і дерев із паєток.
 
D:Навчаннякрилафото з
занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN0903.jpg
 
Солька Паньків  Як ми здивувались побачивши її у відділенні! Звісно ж, ми завжди раді зустрітись із цією сонячною дівчинкою, але вона ж мала поїхати додому… А на заваді позитивній події став бронхіт. Та це ні трішки не вплинуло на роботу дівчинки - чудово попрацювала, її осіннє деревце вийшло дуже яскравим,   наче зі всіх сторін освітлене промінчиками. Прекрасний витвір! І до речі, протягом тижня Соломійка не сидить склавши рук – двері її палати оздоблені великою кількістю надзвичайних вітражів!
 
D:Навчаннякрилафото з
занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN0901.jpg
 
Під час творчого заняття Іван почував себе «як у своїй тарілці» та розповідав безліч цікавих історій. Та окрім багатослівності, хлопець міг похвалитись працьовитістю, а таке поєднання не так і просто зустріти(за здатність робити декілька справ водночас ми називали його Юлієм Цезарем). Також хлопець однозначно для себе визначив, що деревце повинно складатись із 50 листочків і не менше! Десь на 30 він збився із рахунку, та думаємо, норму він навіть перевиконав:). Поки Іван скручував дротики між собою на новоспечену гілочку дивним чином прилетіла та причепилась білосніжна пір’їнка, і це було йому лишень на руку хлопцеві – він назвав своє деревце осінньо - зимовим:)
 
D:Навчаннякрилафото з
занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN0913.jpg
 
Не менш активною та креативною на занятті була Аліна. Дівчина не чекала настанов та порад, усе сама вловлювала на ходу, і за годинку перед нами виросло золотисте деревце, яке у красі не відступає тим, що ростуть на вулиці!
 
D:Навчаннякрилафото з
занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN0911.jpg
 
Як же наполегливо та старанно працювала на занятті Іринка! Коли створене дерево трішки похилилось в бік, дівчинка не залишила все як є, а допрацювала його!Юна майстриня постаралась аби красивими були не лише гілочки та стовбур, а й клумбочка – використавши для неї найрізноманітніші кольори гофропаперу. Також Іринка поділилась із нами своїм захопленням, не менш творчим – любов’ю до візажу. І по секрету розповіла, що її «професійному» росту найбільше сприяє бабуся, що і виступає основною моделлю для практикування у цій справі:). 
 
D:Навчаннякрилафото з
занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN0878.jpg
 
Богданка Степа разом із бабцею займались над осінньою аплікацією, на якій ми можемо побачити ніжне сонечко і смачненькі грибочки. Дівчинка працювала дуже тихо та спокійно, та тільки вона побачила фотоапарат, одразу ж перетворилась на справжню модель:).
 
D:Навчаннякрилафото з
занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN0882.jpg
На другій фотографії ми бачимо Богданку із «незнайомою» красунею. Як виявилось до лікарні навідалась Люба Павлишин. Погарнішала, подорослішала та не забула про діток з якими провела багато часу у відділенні! Така увага та підтримка дуже необхідна нашим малюкам, і гідна поваги!
 
D:Навчаннякрилафото з
занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN0891.jpg
D:Навчаннякрилафото з
занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN0897.jpg
 
Іванко-Іванко! Пишучи про цього малюка, мимоволі з’являється усмішка на вустах:)Його дитяча щирість та безпосередність  захоплює, цей усміхнений хлопчик вміє повеселитись та й поділитись позитивом з іншими. Спершу Іванко  приклеював листочки на аплікацію, потім в дію пішов і і гофрокартон:)… Побачившви це, тато швиденько взявся за ліквідацію кумедного допрацювання малюка:). Далі Іванко крутив дротики, той самий гофрокартон, жартував та пустував:). Опісля заняття хлопчик міг похвалитись як аплікацією, так і об’ємним деревцем.
 
D:Навчаннякрилафото з
занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN0874.jpg
 
Микола Тарабарський вагався - робити аплікацію чи все ж взятись за більш «екстремальнішу» версію роботи. Все ж вирішив обрати перший варіант та із неабияким задоволенням поринув у осінні краєвиди. Творіння Миколи – дуже миловидне, хлопець справді зробив вдалий вибір:). 
 
D:Навчаннякрилафото з
занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN0890.jpg
 
 Назарчик Тригуб цієї суботи був як ніколи у хорошому гуморі. Малюк залюбки зробив дуже красиву осінню аплікацію, та вона не була підсумком його суботньої творчої активності, а лише поштовхом до створення деревця із дротиків! І Протягом тижня Назарчик також не дає собі нудьгувати – разом із мамою він оздобив власну палату малюнками кумедних тваринок.
 
D:Навчаннякрилафото з
занятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN0876.jpg
 
Далеко не вперше нас вражають незвичайна фантазія Насті Садури та її тата. Цього разу їм вдалось втілити у реальність казковий осінній пейзаж. Окрім звичного на занятті золотавого деревця, тут виріс осінній кущик, простяглось озерце, та летять у вирій пташки. Чудова робота!
 
 
D:Навчаннякрилафото ззанятьалергмакарониEasyWatermarkDSCN0880.jpg
А ось у Дем’янчика вийшло гарне деревце із міцним та сильним стовбуром, ще б пак, воно зігріте осіннім яскравим сонечком:). Красивий виріб!
 
 
Цей сором’язливий хлопчик спершу не наважувався прийти на заняття, потім і творити на ньому. Та помаленьку він почав почувати себе більш вільно, і з цікавістю допомагав мамі у створенні аплікації. Під кінець своєї роботи хлопчик із блиском в очах та впевненістю захотів сфотографуватись із власним осіннім творінням:)
Це заняття було як ніколи особливим,  сповненим приємних несподіванок та щирого дитячого сміху.
Також додамо, що з кожним разом ми бачимо все більше та більше креативно оздоблених палат! Дітки із Дністерської справжні молодці!
 
 
 
 

 

 
23.10.12 12:11 by admin


Все категории :: Последние новости