Новости
О нас
Просьбы о помощи
Просьбы о донорах
Просьбы молитв
Просьбы в файле
Стань донором
Статьи
Дети творят
Гостевая книга
Обратная связь
Форум
Наши партнеры
Наши банеры
Полезные ссылки
Фото-галерея
Консультации врача

* Степан Щербина. 25 тисяч, щоб відновитися і продовжити боротьбу за життя.
* Иринка Добровольска. Готуємося до контрольного обстеження та МСЄК.
* Катюша Шевчук. Великій збір на операцію на глазіку.
* Федір Константінов. За крок до перемоги! 7 000 грн на ПЕТ КТ. Потрібна ваша підтримка.
* Марковська Даринка. Час пройти обстеження.

* Кто мы без Бога, и к чему мы можем без Него прийти?!
* «Разговор с тобою...». Памяти Надежды Лисовской.
* "Господь всегда утешит" - протоиерей Евгений Милешкин (видео)
* «Медсестры плакали, глядя на венчание в палате». Священник — о служении в онкоцентре
* Нина Москалева. «Благодарное сердце открывает небеса...»

* Рубан Ярослав
* Гончаренко София
* Горюшко Николай
* Савко Анастасия
* Панфилов Тимофей
* Азаров-Кобзарь Тимофей
* Ковыренко Ахмед
* Острый Данил
* Маловик Сергей
* Деревицкий Артур

* Доноры А(ІІ) Rh- в г. Днепр. СРОЧНО!
* Доноры А(ІІ) Rh+ в Институт рака
* Доноры А(ІІ) Rh+ на тромбокончентрат в г.Днепр. Срочно!

<Мониторинг тем>
<Монитор сообщений>
* Энтокорт Будесонид 3 мг капсулы
* Циклоспорин Сандиммун 100мг капсулы
* Lysodren Mitotane (Лізодрен Мітотан) продамо залишки після лікування
* Помогите, пожалуйста, Тимурчику!
* Продам Авастин 400мг
* Telegram канал donor.org.ua
* продам вальцит 450мг, мифортик 180мг и програф 1мг
* Просьба о помощи взрослому ребёнку...
*
* Продам авастин 400 и 100

Рассылка от партнеров

Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?

Новости -> г. Львов -> Індійські слони у Львові
Новости >> г. Львов >> Індійські слони у Львові
  
 

Індійські слони у Львові

 

 Опісля тем присвячених Єгипту і Тібету, ми поволі перейшли до не менш загадкової та прекрасної Індії. Це та країна, культура, якої не залишить байдужими тих, хто полюбляє екзотику та пригоди. Сказавши слово «Індія» виникає безліч асоціацій, таких як: йога, Тадж Махал, Ганг, Гімалаїі, пейслі … і СЛОНИ! Саме на останніх ми і зупинились обираючи тему для творчого. Створювали їх за допомогою картону, нитки, клею ПВА та техніки квілінгу.

Охочих творчо попрацювати у гематології було чимало. І що найважливіше - не просто попрацювати, а викластись на всі 100 %:).

D:НавчаннякриластаттіслонИзображение 118.jpg

Розпочнемо статтю із опису праці Сольки Паньків. І це зовсім неспроста!  Якось дівчинка поділилась з нами, що слоники - її найулюбленіші тваринки! Тому виріб зроблено із неабиякою любов’ю та натхненням:). Яскравість, барвистість та форма елементів дуже нагадують цукерочки «M&M’s».Аж хочеться скуштувати хоч одного із них:). Незрівнянна робота!:)

D:НавчаннякриластаттіслонИзображение 069.jpg

Творіння Сашка схоже на чіткі, прораховані креслення. І цей стиль дуже влучно відтворює символіку індійських слоників, які з давніх часів уособлювали мудрість:). Та справа не лише у зробленій тваринці - чого вартує лишень задуманий погляд хлопчика!:). Так, дана тема дійсно припала до душі малюку:).

D:НавчаннякриластаттіслонИзображение 109.jpg

Приємний, теплий, делікатний! Саме таких похвал заслуговує витвір Юлі Репчак. Ну як же він міг вийти іншим у такої ніжної та тендітної дівчинки:). Також варто зауважити, що Юля особливу увагу приділила очам слоника, тому він - винятково гарний:).

D:НавчаннякриластаттіслонИзображение 083.jpg

По-справжньому «індійським» є слоник  Богданки Степи. Красень, а точніше красуня! Про це однозначно свідчить оздоблення тваринки, а саме намистинки на голові та вушках. Зроблений слоник цілковито передає радісність, яку проявляла на занятті дівчинка. Квілінгове творіння– дуже пригоже!

D:НавчаннякриластаттіслонИзображение 090.jpg

Море позитиву відтворчого отримав Ромчик Мотлюк. Його можна розгледіти неозброєним оком, поглянувши на щиру усмішку хлопчика та його красивий виріб:). Слоник Ромчика - сонячний та ясний, як і подобає теплій Індії:).

D:НавчаннякриластаттіслонИзображение 105.jpg

Блискуче впоралась із завданням Галинка. Її слоник – маленький шедеврик квілінгового мистецтва! Робота захоплює як кількістю та різноманітністю елементів, так і використаною кольоровою гамою! Нестандарним виявилось і застосування нитки. Дівчинка не лише обрамила нею обриси слоника, матеріал пригодився Галинці і для оздоблення основи. Вражаюча робота, від якої захоплює подих!:)

D:НавчаннякриластаттіслонИзображение 094.jpg

Засмученим та невпевненим вийшов на фотографії Іванко. Та як ми бачимо, для нудьгування немає причин, тваринка - незвична та дуже симпатична!:). Слоник, наче має крила! Неповторності творіння Іванка можна лиш позаздрити:).

D:НавчаннякриластаттіслонИзображение 132.jpg

Максимчик прикрасив свого слоника аж одним квілінговим кружальцем!:) Одразу ж стає зрозумілим, що хлопчик – у дуже жартівливому та забавному настрої:). Увесь позитив спостерігається не лише через оздоблення слоника, а й кольорі, який Максимчик обрав – жовтому. Кольорі сонечка, енергії та веселості:).

D:НавчаннякриластаттіслонИзображение 100.jpg

Дуже захоплено працював на творчому Тарасик. Фантазуванню маленького не було меж, прикладом цього може слугувати його казковий слоник:).

D:НавчаннякриластаттіслонИзображение 081.jpg

Сім’я Тригубів може пишатись як мінімум двома митцями – маленьким Назарчиком та його мамою:). Кожного заняття вони чудово працюють не в залежності від теми. Красивий, веселий, цікавий слоник – одна із багатьох робіт, котра милує наш погляд:).

Відділення хірургії може похвалитись не лише надзвичайними слониками, а й …дракончиками!!!:). Так, уяві дітей можна лишень дивуватись:).

D:НавчаннякриластаттіслонИзображение 039.jpg

D:НавчаннякриластаттіслонИзображение 062-1.jpg

Владик, Владик!Твоя посмішка надзвичайно захоплює!:) А енергійність - ще дужче!!!:) Владиславчик Кінаш  створив безліч виробів, і кожен - за допомогою різних технік та стилів роботи. Розпочнемо із слоника, головного героя цього тижневого заняття. Хлопчик підійшов до роботи дуже креативно: нитки він не використовував, натомість розмалював слона фарбами:). Наступним етапом був формування крилець та двохколірного хвостика! Та це не зупинило творчі поклики Владика і він пішов далі, сконструювавши разом із волонтером Володею дракончика(!). Цей запал вражає, тому що складання цієї фантастичної тваринки займало у нас як мінімум годину! Та це ми ще про його малюнки не розповіли:). Відмінна робота! Владик – молодець!

D:НавчаннякриластаттіслонИзображение 050.jpg

Дивлячись на витвір Оксанки, мимоволі переносишся у світ індійських казок:). Її слоник – неймовірний та нереально красивий! А все це завдяки виточненому оздобленню виробу, ну і   звісно ж - креативності дівчинки :). Неймовірна робота!

D:НавчаннякриластаттіслонИзображение 019.jpg

D:НавчаннякриластаттіслонИзображение 025.jpg

Максим Лань працював згідно власних вподобань та ідей. Його слоник – особливий, витриманий по всіх правилах сучасного мистецтва!:) Потужна праця!!! Оригінальність хлопця проявилась не лише у квілінговому виробі, а й авангардному малюнку:). Дуже і дуже хороші результати!

D:НавчаннякриластаттіслонИзображение 056.jpg

Валерія Фостійчук дещо відійшла від індійського стилю на користь квіткового квілінгу:). І не прогадала!Прикрашений квіточкою слоник виглядає дуже миловидним!

Опісля цього заняття стало зрозумілим, що поєднання тваринки+квілінг – чудове, і не залишить байдужим навіть найвибагливішого маленького творця:).

 

 

Соломія Яким'юк

 

 

 
02.10.12 11:01 by admin


Все категории :: Последние новости