Новости
О нас
Просьбы о помощи
Просьбы о донорах
Просьбы молитв
Просьбы в файле
Стань донором
Статьи
Дети творят
Гостевая книга
Обратная связь
Форум
Наши партнеры
Наши банеры
Полезные ссылки
Фото-галерея
Консультации врача

* Сергійко Долина. Новини.
* Степан Щербина. 25 тисяч, щоб відновитися і продовжити боротьбу за життя.
* Иринка Добровольска. Готуємося до контрольного обстеження та МСЄК.
* Катюша Шевчук. Великій збір на операцію на глазіку.
* Федір Константінов. За крок до перемоги! 7 000 грн на ПЕТ КТ. Потрібна ваша підтримка.

* Кто мы без Бога, и к чему мы можем без Него прийти?!
* «Разговор с тобою...». Памяти Надежды Лисовской.
* "Господь всегда утешит" - протоиерей Евгений Милешкин (видео)
* «Медсестры плакали, глядя на венчание в палате». Священник — о служении в онкоцентре
* Нина Москалева. «Благодарное сердце открывает небеса...»

* Рубан Ярослав
* Гончаренко София
* Горюшко Николай
* Савко Анастасия
* Панфилов Тимофей
* Азаров-Кобзарь Тимофей
* Ковыренко Ахмед
* Острый Данил
* Маловик Сергей
* Деревицкий Артур

* Доноры А(ІІ) Rh- в г. Днепр. СРОЧНО!
* Доноры А(ІІ) Rh+ в Институт рака
* Доноры А(ІІ) Rh+ на тромбокончентрат в г.Днепр. Срочно!

<Мониторинг тем>
<Монитор сообщений>
* Энтокорт Будесонид 3 мг капсулы
* Циклоспорин Сандиммун 100мг капсулы
* Lysodren Mitotane (Лізодрен Мітотан) продамо залишки після лікування
* Помогите, пожалуйста, Тимурчику!
* Продам Авастин 400мг
* Telegram канал donor.org.ua
* продам вальцит 450мг, мифортик 180мг и програф 1мг
* Просьба о помощи взрослому ребёнку...
*
* Продам авастин 400 и 100

Рассылка от партнеров

Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?

Новости -> г. Львов -> Макарони+акрил =прикраса
Новости >> г. Львов >> Макарони+акрил =прикраса
  
 

Макарони+акрил =прикраса

 

Ця  незвична комбінація принесла безліч позитивних емоцій як діткам із гематології та хірургії Львова, так і волонтерам фонду:). Чому?Тому що завжди цікаво використати звичний, буденний матеріал у нестандартних цілях і отримати з нього красиві речі:). У нашому випадку - найрізноманітніші прикраси:).

У гематології заняття проходило у жартівливій формі, жарти переважно стосувались самого матеріалу та способів його використання. Дітьми зроблено безліч браслетів та намиста із макаронів, котрі вони залюбки одягнули одразу ж після їхнього створення:).

D:НавчаннякриластаттімакарониDSCN0475.jpg

Після тривалої перерви до лікарні повернулась Соломійка Паньків. Дівчинка значно посерйознішала та подорослішала. Та ставлення до занять у неї ані трішки не змінилось – творила як завжди -  із захопленням:). Соломійка зробила витончений браслетик в патріотичному стилі та гарну прикрасу на шию в червоно-білих кольорах.

D:НавчаннякриластаттімакарониDSCN0483.jpg

Рекордсменом по кількості створених виробів заслужено стає Павлик. У його колекції ми бачимо 4 браслети та прикрасу на шию. Усі відрізняються між собою як задумом, так і забарвленням. Тому що кожен із них призначений для різних людей, котрим він із нетерпінням бажає їх подарувати! Незважаючи на відмінність, у всіх прикрасах спостерігається одна спільна характеристика – жовтий колір, котрий наповнює витвори позитивом та теплотою:).

D:НавчаннякриластаттімакарониDSCN0480.jpg

Яку б роботу не виконував Юра, поєднання кольорів, котрі він використовує залишаються незмінними – жовто-блакитними:). Це заняття не вийняток:).Комбінація видів макаронів, їхнє розташування та кольорова гама зробили прикрасу дуже миловидною та оригінальною. Наприкінці роботи Юрка дещо змучився, тому для фотографії створену красу продемонструвала його мама.

D:НавчаннякриластаттімакарониDSCN0481.jpg

Спершу Настя приймала роль спостерігача, та з часом творчий запал дітвори передався дівчинці, і вона разом із татом за лічені хвилини створила своє різнобарвне намисто, котре точно буде пасувати маленькій красуні:).

D:НавчаннякриластаттімакарониDSCN0487.jpg

Назарчик займавсяразом із волонтеркою Лесею. Їхній тандем виявився дуже плідним, і завдяки цій співпраці ми можемо помилуватись красивою прикрасою на шию. У його роботі використано усі запропоновані види макарончиків та фарб, що були на палітрі! Виріб – супер!

D:НавчаннякриластаттімакарониDSCN0488.jpg

Іванко прийшов на заняття найпізніше, тому що міцно спав:). Незважаючи на постійну нудоту, хлопчик мужньо розписував макарончики і усміхався, опісля розпису кожного із них:).Він разом із мамою зробив два красиві браслетки, а найважливіше, що вміло та красиво:).

D:НавчаннякриластаттімакарониDSCN0474.jpg

Говорячи про Сашка почну із завершального моменту заняття – фотографії із виробом.Хлопчик настільки гарно позував та виходив на фото, що було дійсно важко визначитись, яке ж гарніше:). Маленька фотомодель на початку заняття лише уважно дивився за всім, що вібувається довкола, а потім таки сам приступив до розпису «намистинок», і  разом із мамою зробив дуже симпатичного браслета:).

D:НавчаннякриластаттімакарониDSCN0477.jpg

Іринка вперше за весь час перебування у лікарні прийшла на загальне заняття, де самостійно та у спокійному, неквапливому темпі зробиланіжний браслетик. Він дуже пасує до її одягу та й загалом Іринці, як чуттєвій та милій дівчинці:). 

D:НавчаннякриластаттімакарониDSCN0479.jpg

Дем’ян вперше відвідав творче, тому почував себе дещо невпевнено. Та це було лише на початку заняття. А згодом він повністю занурився у креативний процес і з цікавістю створював браслет. І вирішив продовжити роботу і після заняття.  

А тепер переходимо до відділення хірургії, де діти створили як мінімум по одному маленькому витворі мистецтва:).

D:НавчаннякриластаттімакарониDSCN0492.jpg

Неповторний виріб із макаронів зробила Ліля. Дуже акуратний та стильний. Він ні на трішки не відступає у якості та зовнішньому вигляді навіть браслетку, що на руці Лілі. Молодець!Чудова робота!

D:НавчаннякриластаттімакарониDSCN0493.jpg

Сьогодні волонтери познайомились із новою дівчинкою у відділенні, Христинкою. Та, як виявилось вона вже ознайомлена із нашими творчими. Побачивши мене вона одразу ж запитала чи не проводила я заняття, у іншій львівській лікарні. Тому дівчинка відчувала себе досить впевнено, як-не-як, досвід роботи із фондом вона вже має:). Макаронне намисто Христинки – дуже гарне, продумане, цікаве, барвисте т.д...Цей перелік можна продовжувати до безкінечності:).

D:НавчаннякриластаттімакарониDSCN0498.jpg

Таїсія створила браслетик, який пасуватиме їй, якого б кольору та стилю не був її одяг:). Тому що він яскравий та вбрав у себе усі можливі барви:). Та справа не лише у забарвленні, а й поєднанні макарончиків! Маленька дуже гарно впоралась із роботою, молодчинка:)!

Опісля заняття стало зрозумілим, що використовуємо макарони для творчих вперше, проте не востаннє. І попереду нас чекає не одна тема із застосуванням цього матеріалу, тому що запропонована тема сподобалась усім:).

 

Соломія Яким'юк

 

 

 
04.09.12 10:19 by admin


Все категории :: Последние новости