Новости
О нас
Просьбы о помощи
Просьбы о донорах
Просьбы молитв
Просьбы в файле
Стань донором
Статьи
Дети творят
Гостевая книга
Обратная связь
Форум
Наши партнеры
Наши банеры
Полезные ссылки
Фото-галерея
Консультации врача

* Катюша Шевчук. Великій збір на операцію на глазіку.
* Федір Константінов. За крок до перемоги! 7 000 грн на ПЕТ КТ. Потрібна ваша підтримка.
* Марковська Даринка. Час пройти обстеження.
* София Балдюк. Плановое обследование и реабилитация на май. К сбору - 45000 гривен
* Марина Диденко. Новый курс на май. К сбору - 15500 гривен.

* Кто мы без Бога, и к чему мы можем без Него прийти?!
* «Разговор с тобою...». Памяти Надежды Лисовской.
* "Господь всегда утешит" - протоиерей Евгений Милешкин (видео)
* «Медсестры плакали, глядя на венчание в палате». Священник — о служении в онкоцентре
* Нина Москалева. «Благодарное сердце открывает небеса...»

* Рубан Ярослав
* Гончаренко София
* Горюшко Николай
* Савко Анастасия
* Панфилов Тимофей
* Азаров-Кобзарь Тимофей
* Ковыренко Ахмед
* Острый Данил
* Маловик Сергей
* Деревицкий Артур

* Доноры А(ІІ) Rh- в г. Днепр. СРОЧНО!
* Доноры А(ІІ) Rh+ в Институт рака
* Доноры А(ІІ) Rh+ на тромбокончентрат в г.Днепр. Срочно!

<Мониторинг тем>
<Монитор сообщений>
* Энтокорт Будесонид 3 мг капсулы
* Циклоспорин Сандиммун 100мг капсулы
* Lysodren Mitotane (Лізодрен Мітотан) продамо залишки після лікування
* Помогите, пожалуйста, Тимурчику!
* Продам Авастин 400мг
* Telegram канал donor.org.ua
* продам вальцит 450мг, мифортик 180мг и програф 1мг
* Просьба о помощи взрослому ребёнку...
*
* Продам авастин 400 и 100

Рассылка от партнеров

Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?

Новости -> г. Ивано-Франковск -> Володик Олійник - завершився шостий блок хіміотерапії
Новости >> г. Ивано-Франковск >> Володик Олійник - завершився шостий блок хіміотерапії
  
 

Володик Олійник - завершився шостий блок хіміотерапії

 

 

Хочемо поділитися гарними новинами про лікування мужнього, життєрадісного, красивого, надзвичайно позитивного і розумного хлопчика – Володимира Олійника, якому долею судилося пройти через неймовірно складні етапи боротьби зі страшною хворобою.  Дивлячись в його щирі дитячі очі та в усміхнене обличчя, складно повірити, чи навіть уявити, які важкі випробування залишилися позаду і який далекий шлях до омріяної мети – до остаточної перемоги, до повного оздоровлення. Усією душею молимо Милосердного Бога за зцілення чотирирічного Володика.             

Вперше з початку хіміотерапії лікарі відпустили маленького Володика додому. Суботу і неділю він разом з мамою проведе в рідній квартирі, в Калуші. Володик дуже сумує за своїми друзями з Калуша – Софійкою і Вікою, та надіється, що нарешті на цих вихідних вдасться з ними зустрітися. 

В четвер завершився шостий блок хіміотерапії. Зазвичай введення хімії триває один, або два дні, після чого слідує тижнева перерва. Саме в цей період дітей іноді можуть виписувати з стаціонару і відпускати додому. Але раніше на заваді завжди ставали погані аналізи. Не дозволяли виписати Володика з лікарні низькі лейкоцити і гемоглобін.  

Зараз стан Володі значно покращився. Він самостійно ходить, грається з іншими дітьми у відділенні, багато гуляє.  Після прийнятих хімічних препаратів животик у нього став зменшуватися, зникла вода, яка була навіть під серцем. Пройшло сильне серцебиття. І хоча хімію Володик переносить не дуже легко, допомагає боротися з хворобою гарний апетит, який з’явився останнім часом.  Володя любить їсти гречку, бурячок, різні каші, чим надзвичайно радує свою маму. Адже, в тому числі і завдяки гарному апетитові, після шостої хімії у Володика піднялися аналізи, що й дозволило лікарям відпустити його додому. 

Всього на даному етапі лікування, згідно протоколу, передбачено вісім блоків хіміотерапії, тобто залишилося ще два. Наступний – сьомий блок повинні розпочати в середу.

Після закінчення хіміотерапії  Володику буде проведено загальне обстеження, за результатами якого прийматиметься рішення щодо подальшої стратегії лікування. Існує велика імовірність, що знову буде необхідне хірургічне втручання. Прогнозувати подальший перебіг лікування доволі складно. На сьогодні лікарі навіть не зуміли остаточно і однозначно  встановити діагноз. На руках в батьків Володимира є висновок Національного Інституту раку, згідно якого Володику діагностовано ембріональну рабдоміосаркому заочеревного простору, на підставі якого зараз проводиться лікування. І протилежні висновки  д.м.н. Захарцевої Л.М. з Київського міського онкологічного центру, яка діагностувала зовсім іншу хворобу. Зважаючи на критичний стан дитини, коли зволікання з початком лікування могло призвести до непоправимих наслідків, івано-франківські лікарі в жовтні змушені були розпочати введення хіміотерапії по протоколу лікування рабдоміосаркоми, хоча і не мали впевненості у правильності діагнозу. Вселяє оптимізм той факт, що організм дитини гарно відгукнувся на препарати хіміотерапії, а це опосередковано підтверджує правильність лікування. 

Просимо Вас приєднатися до молитви за Володика.

Господи наш, Ісусе Христе! Коли Ти ще жив на землі, до Тебе люди приносили своїх хворих, а часто й самі вони приходили до Тебе цілими громадами, і Ти немічних зводив на ноги, прокажених очищав, сліпим повертав зір, німим мову, а глухим слух, і всім тяжко недужим подавав здоров'я душі і тіла. Поглянь, Господи, у Своєму милосерді і на цього хворого,  Твого раба Володимира, і, якщо така Твоя свята воля, поверни йому здоров'я. 

 

 Андрій Грабчук, БФ "Ти-Ангел"

 
03.12.12 23:20 by vitalij


Все категории :: Последние новости