Новости
О нас
Просьбы о помощи
Просьбы о донорах
Просьбы молитв
Просьбы в файле
Стань донором
Статьи
Дети творят
Гостевая книга
Обратная связь
Форум
Наши партнеры
Наши банеры
Полезные ссылки
Фото-галерея
Консультации врача

* Катюша Шевчук. Великій збір на операцію на глазіку.
* Федір Константінов. За крок до перемоги! 7 000 грн на ПЕТ КТ. Потрібна ваша підтримка.
* Марковська Даринка. Час пройти обстеження.
* София Балдюк. Плановое обследование и реабилитация на май. К сбору - 45000 гривен
* Марина Диденко. Новый курс на май. К сбору - 15500 гривен.

* Кто мы без Бога, и к чему мы можем без Него прийти?!
* «Разговор с тобою...». Памяти Надежды Лисовской.
* "Господь всегда утешит" - протоиерей Евгений Милешкин (видео)
* «Медсестры плакали, глядя на венчание в палате». Священник — о служении в онкоцентре
* Нина Москалева. «Благодарное сердце открывает небеса...»

* Рубан Ярослав
* Гончаренко София
* Горюшко Николай
* Савко Анастасия
* Панфилов Тимофей
* Азаров-Кобзарь Тимофей
* Ковыренко Ахмед
* Острый Данил
* Маловик Сергей
* Деревицкий Артур

* Доноры А(ІІ) Rh- в г. Днепр. СРОЧНО!
* Доноры А(ІІ) Rh+ в Институт рака
* Доноры А(ІІ) Rh+ на тромбокончентрат в г.Днепр. Срочно!

<Мониторинг тем>
<Монитор сообщений>
* Энтокорт Будесонид 3 мг капсулы
* Циклоспорин Сандиммун 100мг капсулы
* Lysodren Mitotane (Лізодрен Мітотан) продамо залишки після лікування
* Помогите, пожалуйста, Тимурчику!
* Продам Авастин 400мг
* Telegram канал donor.org.ua
* продам вальцит 450мг, мифортик 180мг и програф 1мг
* Просьба о помощи взрослому ребёнку...
*
* Продам авастин 400 и 100

Рассылка от партнеров

Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?

Новости -> г. Ивано-Франковск -> Іван Москалюк. Гарні новини
Новости >> г. Ивано-Франковск >> Іван Москалюк. Гарні новини
  
 

Іван Москалюк. Гарні новини

 

Поодинокі люди на світі пережили більше горя і смутку ніж сім’я Москалюків. Незліченна кількість випадків, коли опускались руки від випробувань на порядок простіших. Після всього пережитого доля не могла, не мала права скластися інакше – Іван мусів вижити, мусів вийти з цього випробування переможцем! Сьогодні хочу поділитися чудовою звісткою. Іван Москалюк успішно закінчив курс стаціонарного лікування. Після важких 9 місяців боротьби за життя, Івана виписали з лікарні.

Важко навіть спробувати уявити, що відчував увесь цей час, всі ці нескінченні 9 місяців батько Івана, в якого рак раніше забрав іншого сина, а через незначний час і дружину. Скільки смутку в очах батька, яке глибоке переживання та справжнє горе ховається в них. Як би він бажав, щоб життя склалося інакше, щоб найрідніші йому люди були живі і здорові… І після всього цього йому знову довелося боротися із зловісною хворобою за життя, тепер уже сина Івана.

Лікування давалось не легко. Позаду тяжкі кризи і випробування, про які ніколи не хотілося б згадувати, які легше викинути, викреслити з пам’яті. Але не вдасться. Це спогади на все життя.

Волонтери фонду «Ти-Ангел» з особливою ніжністю ставилися до Івана, прив’язались до нього.  Адже він дуже швидко йшов на контакт, будучи в лікарні завжди прагнув до спілкування, володів даром привертати до себе людей.

Сьогодні я розмовляв з Іваном по телефону. Поки що він живе у батькової сестри, в  Надвірній. Лікарі не дозволили Івану їхати в село додому впродовж перших двох тижнів після виписи з лікарні, наказали бути поближче до Івано-Франківська, щоб мати змогу швидко прибути в лікарню на випадок підвищення температури, чи якихось інших ускладнень. Але, сподіваюсь, такої потреби не виникне. Почувається Іван добре, має гарний настрій. Сьогодні, разом з волонтером фонду «Ти-Ангел» Олесею Гапишин планує здійснити екскурсійну подорож до Пнівського замку.

На наступному тижні Іван має на один день приїхати у відділення. Розпочне приймати підтримуючу хіміотерапію і здасть аналізи крові. Від тепер, Іван буде змушений для аналогічних процедур раз на тиждень відвідувати лікарню як мінімум впродовж року.

Підтримуюча хімія складається з Метотрексату (приймається 1 раз в тиждень)  і Пурінетолу (приймається щодня). Дякуючи допомозі батьків дітей, що лікуються в онкогематологічному відділенні, Іван на найближчий час лікарствами забезпечений. Але для закупівлі всієї кількості препаратів на рік необхідно ще 11 тисяч грн., а фінансові можливості Москалюків уже давно вичерпані. Ще однією проблемою є відсутність Пурінетолу в продажі на території України. Препарат в Україні не сертифікований, хоча передбачений в офіційних протоколах. Прийдеться шукати спосіб, як доставляти лікарства з-за кордону.

А найбільше Іван зараз хоче поїхати додому. Дуже скучив за селом, за своєю хатою, за друзями, за природою. Надіюся, з Божою допомогою на наступному тижні мрія Івана здійсниться.

Від імені Івана, його батька, а також волонтерів фонду «Ти-Ангел» дякуємо всім благодійникам та добрим людям за матеріальну допомогу, молитви, та моральну підтримку!  Івану ж бажаємо міцного здоров’я і Божого благословення!  

 

Андрій Грабчук, волонтер

БФ "Ти-АНГЕЛ"

 
22.08.12 19:32 by vitalij


Все категории :: Последние новости