Новости
О нас
Просьбы о помощи
Просьбы о донорах
Просьбы молитв
Просьбы в файле
Стань донором
Статьи
Дети творят
Гостевая книга
Обратная связь
Форум
Наши партнеры
Наши банеры
Полезные ссылки
Фото-галерея
Консультации врача

* Катюша Шевчук. Великій збір на операцію на глазіку.
* Федір Константінов. За крок до перемоги! 7 000 грн на ПЕТ КТ. Потрібна ваша підтримка.
* Марковська Даринка. Час пройти обстеження.
* София Балдюк. Плановое обследование и реабилитация на май. К сбору - 45000 гривен
* Марина Диденко. Новый курс на май. К сбору - 15500 гривен.

* Кто мы без Бога, и к чему мы можем без Него прийти?!
* «Разговор с тобою...». Памяти Надежды Лисовской.
* "Господь всегда утешит" - протоиерей Евгений Милешкин (видео)
* «Медсестры плакали, глядя на венчание в палате». Священник — о служении в онкоцентре
* Нина Москалева. «Благодарное сердце открывает небеса...»

* Рубан Ярослав
* Гончаренко София
* Горюшко Николай
* Савко Анастасия
* Панфилов Тимофей
* Азаров-Кобзарь Тимофей
* Ковыренко Ахмед
* Острый Данил
* Маловик Сергей
* Деревицкий Артур

* Доноры А(ІІ) Rh- в г. Днепр. СРОЧНО!
* Доноры А(ІІ) Rh+ в Институт рака
* Доноры А(ІІ) Rh+ на тромбокончентрат в г.Днепр. Срочно!

<Мониторинг тем>
<Монитор сообщений>
* Энтокорт Будесонид 3 мг капсулы
* Циклоспорин Сандиммун 100мг капсулы
* Lysodren Mitotane (Лізодрен Мітотан) продамо залишки після лікування
* Помогите, пожалуйста, Тимурчику!
* Продам Авастин 400мг
* Telegram канал donor.org.ua
* продам вальцит 450мг, мифортик 180мг и програф 1мг
* Просьба о помощи взрослому ребёнку...
*
* Продам авастин 400 и 100

Рассылка от партнеров

Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?

Новости -> г. Ивано-Франковск -> Байляк Микола - новини з відділення
Новости >> г. Ивано-Франковск >> Байляк Микола - новини з відділення
  
 

Байляк Микола - новини з відділення

 

Сьогодні, 21 серпня, волонтер БФ «Ти-Ангел» відвідав в онкогематологічному відділенні Миколу Байляка, 13-ти річного хлопчика, який проходить лікування від страшної хвороби – мієлосаркоми.

На завтра лікарі планують розпочати другий блок хіміотерапії. Батьки Миколи, завдяки родині та добрим людям зуміли зібрати необхідну суму коштів на закупівлю передбаченого протоколом дорогого препарату – Avastin. Вартість 4 флаконів препарату, яких вистачає на один блок хіміотерапії, складає 46,5 тисяч грн. Avastin застосовується для придушення росту пухлини і метастазів, а також для зниження проникності мікросудин при лікуванні раку. Передбачити, яку кількість блоків хіміотерапії буде потрібно Миколі, наразі не береться ніхто з лікарів, оскільки даний вид раку є дуже підступним, а досвіду в його лікуванні надзвичайно мало. На сьогодні в Україні тільки дві дитини лікуються від мієлосаркоми. Але уже зараз зрозуміло, що двома блоками хіміотерапії не обійтися. Тому сім’я Байляків звертається до всіх небайдужих людей з проханням допомогти врятувати цього чудового хлопчика, який в свої 13 років уже пережив неймовірні випробування і продовжує боротьбу за життя. Боротьбу, яка потребує значних фінансових затрат!

Перший блок лікування по протоколу дався Миколі дуже складно. Планувалося, що хіміотерапія буде тривати 14 днів, але тривала набагато більше. На третій день, після того як йому ввели  Avastin, Микола впав в кому. Більше тижня він провів в реанімації, відбувся крововилив у всі внутрішні органи, потім відмовили легені, почало барахлити серце. Неймовірно піднявся тиск (до 300/120) та температура (до 44 ˚С).  Більше того, Микола ще й підхопив пневмонію… Але, дякувати Богові, праці лікарів, турботі батьків, та мужності самого Миколи, хлопчик зумів вийти з такої критичної ситуації, а потім ще й завершити перший протокол хіміотерапії. Зараз Микола почувається краще, температура і тиск стабілізувалися, аналізи в нормі, але хлопчик і далі продовжує приймати сильні знеболювальні препарати.  Батьки і лікарі надіються, що після другого блоку больові відчуття зникнуть.

Від БФ «Ти-Ангел» Миколі подарували пазли із замком Нойшванштайн, що є мабуть, найкрасивішим замком Німеччини, а можливо і цілого світу. Хоча хлопчику зараз ще складно складати пазли – руки обезсилені і тяжко сидіти. Микола обіцяв найближчим часом поправитись, скласти пазли та повісити їх на стіну, а в майбутньому і особисто відвідати замок…

Цього року Микола повинен був би йти в 9 клас, але життя розпорядилось інакше... Шкільні друзі не забувають про Миколу. Буквально сьогодні, вони відвідали його в лікарні. Батьки однокласників Миколи здавали для нього кров, коли це було потрібно. Під час першого блоку хіміотерапії Миколі 6 разів вливали тромбоконцентрат (принагідно, якщо хтось має групу крові «1 +»  просимо зголошуватись на майбутнє).

Постійно навідують в лікарні Миколу і дві його улюблені сестрички: 17-ти річна Христинка і 7-ми річна Оля, які понад усе на світі зараз мріють тільки про одне - щоб їхній братик скоріше видужав. Маленька Оля згадує, як вона разом зі своїм братиком готувала вареники. Рецепт прочитали в «Енциклопедії для хлопчиків». Найвеселіше було те, що тісто потім було по всіх стінах.  А сам Микола найбільше сумує, що не може піти в ліс по гриби. Микола дуже любить гори. А ще як почув, що в Карпатах «кинулися» гриби, то сказав батькам: «Все! Набридло хворіти! Хочу швидше одужати і в гори!».

Боже, нехай мрії Миколи здійсняться!

 

Андрій Грабчук, волонтер

 
22.08.12 00:12 by vitalij


Все категории :: Последние новости