Новости
О нас
Просьбы о помощи
Просьбы о донорах
Просьбы молитв
Просьбы в файле
Стань донором
Статьи
Дети творят
Гостевая книга
Обратная связь
Форум
Наши партнеры
Наши банеры
Полезные ссылки
Фото-галерея
Консультации врача

* Сергійко Долина. Новини.
* Степан Щербина. 25 тисяч, щоб відновитися і продовжити боротьбу за життя.
* Иринка Добровольска. Готуємося до контрольного обстеження та МСЄК.
* Катюша Шевчук. Великій збір на операцію на глазіку.
* Федір Константінов. За крок до перемоги! 7 000 грн на ПЕТ КТ. Потрібна ваша підтримка.

* Кто мы без Бога, и к чему мы можем без Него прийти?!
* «Разговор с тобою...». Памяти Надежды Лисовской.
* "Господь всегда утешит" - протоиерей Евгений Милешкин (видео)
* «Медсестры плакали, глядя на венчание в палате». Священник — о служении в онкоцентре
* Нина Москалева. «Благодарное сердце открывает небеса...»

* Рубан Ярослав
* Гончаренко София
* Горюшко Николай
* Савко Анастасия
* Панфилов Тимофей
* Азаров-Кобзарь Тимофей
* Ковыренко Ахмед
* Острый Данил
* Маловик Сергей
* Деревицкий Артур

* Доноры А(ІІ) Rh- в г. Днепр. СРОЧНО!
* Доноры А(ІІ) Rh+ в Институт рака
* Доноры А(ІІ) Rh+ на тромбокончентрат в г.Днепр. Срочно!

<Мониторинг тем>
<Монитор сообщений>
* Энтокорт Будесонид 3 мг капсулы
* Циклоспорин Сандиммун 100мг капсулы
* Lysodren Mitotane (Лізодрен Мітотан) продамо залишки після лікування
* Помогите, пожалуйста, Тимурчику!
* Продам Авастин 400мг
* Telegram канал donor.org.ua
* продам вальцит 450мг, мифортик 180мг и програф 1мг
* Просьба о помощи взрослому ребёнку...
*
* Продам авастин 400 и 100

Рассылка от партнеров

Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?

Новости -> г. Киев -> Подяка
Новости >> г. Киев >> Подяка
  
 

Подяка

 

Ми щиро вдячні усім, хто відгукнувся на наше прохання і підписався під відкритим листом до Президента та Прем’єр-міністра України щодо ситуації навколо Центру дитячої онкогематології та трансплантації кісткового мозку «Охматдиту». Хочеться подякувати, у першу чергу, відомим діячам культури та мистецтв, що беззастережно підтримали нас та наших дітей. Також – волонтерам із різних куточків країни, котрі працюють з онкохворими дітками і всі, як один, вступилися за «Охматдит». І, безумовно, усім людям доброї волі. Ми розуміємо: за кожним підписом під листом із проханням не скорочувати лікарню – щире й гаряче серце. І таких сердець, як виявилося – кілька тисяч.

Окрема наша подяка – журналістам, операторам, редакторам, директорам телепрограм і всім, хто брав участь у підготовці, створенні й випуску сюжетів щодо «Охматдиту» на телебаченні. А також усім, хто друкував відповідні матеріали у друкованих та електронних ЗМІ. Без вашої допомоги лікарню не вдалося б відстояти.

Інформаційних заходів виявилося достатньо, аби призупинити втілення страшного й жорстокого проекту із реконструкції «Охматдиту». Наразі у лікарні створена робоча група для розробки нового медичного завдання для будівництва нового медичного корпусу. Сподіваємось на документальне підтвердження керівництва МОЗу, що цей лікувальний корпус буде додатковим до уже існуючих. Це дає нам надію на створення дитячого лікувального центру європейського рівня. В якому, крім всього іншого, буде блок Центру гематології і трансплантації кісткового мозку, що дасть змогу робити діткам трансплантацію кісткового мозку від неродинних донорів. Якби це сталося, вперше за 20 років нам не треба було б збирати шалені кошти, щоб відправляти діток закордон для неродинних трансплантацій.

Але ми просимо усіх небайдужих слідкувати за ситуацією навколо «Охматдиту» та особливо нашого Центру. Справа у тому, що за останні кілька років чиновники уже вісім разів обіцяли взятися за побудову такого Центру трансплантації кісткового мозку. Проте, обіцянки так і залишилися нездійсненими. І цього разу усе може вдатися лише за умови, що цей проект і надалі не на словах, а ділами підтримуватимуть люди доброї волі.

Знову й знову дякуючи за надану уже підтримку й допомогу, хочемо, однак, сказати: нашим діткам допомога потрібна постійно. На жаль. Так, наприклад, цього року держава планує профінансувати лише 38% ліків, які необхідні для відділень онкогематології. Це значить, що інші 62% куплятимуться за кошти батьків, волонтерів та благодійників. Постійно не вистачає донорів крові. І це – не єдині проблеми. Проблеми виникають щодня, щогодини. Тому якщо у вас є можливість допомогти, будь-яким способом, звертайтеся за телефоном Опікунської ради Центру дитячої онкогематології і трансплантації кісткового мозку 067 – 505 – 53 – 03 (волонтерська лінія).

Із щирою повагою та великою вдячністю,
батьки хворих дітей,
Опікунська рада Центру онкогематології дитячої онкогематології і трансплантації кісткового мозку Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит».

 

 
08.02.11 11:49 by admin


Все категории :: Последние новости