Новости
О нас
Просьбы о помощи
Просьбы о донорах
Просьбы молитв
Просьбы в файле
Стань донором
Статьи
Дети творят
Гостевая книга
Обратная связь
Форум
Наши партнеры
Наши банеры
Полезные ссылки
Фото-галерея
Консультации врача

* Федір Константінов. За крок до перемоги! 7 000 грн на ПЕТ КТ. Потрібна ваша підтримка.
* Марковська Даринка. Час пройти обстеження.
* София Балдюк. Плановое обследование и реабилитация на май. К сбору - 45000 гривен
* Марина Диденко. Новый курс на май. К сбору - 15500 гривен.
* Ярослав Логвіненко. Потрібна допомога на ліки для печінки.

* Кто мы без Бога, и к чему мы можем без Него прийти?!
* «Разговор с тобою...». Памяти Надежды Лисовской.
* "Господь всегда утешит" - протоиерей Евгений Милешкин (видео)
* «Медсестры плакали, глядя на венчание в палате». Священник — о служении в онкоцентре
* Нина Москалева. «Благодарное сердце открывает небеса...»

* Рубан Ярослав
* Гончаренко София
* Горюшко Николай
* Савко Анастасия
* Панфилов Тимофей
* Азаров-Кобзарь Тимофей
* Ковыренко Ахмед
* Острый Данил
* Маловик Сергей
* Деревицкий Артур

* Доноры А(ІІ) Rh- в г. Днепр. СРОЧНО!
* Доноры А(ІІ) Rh+ в Институт рака
* Доноры А(ІІ) Rh+ на тромбокончентрат в г.Днепр. Срочно!

<Мониторинг тем>
<Монитор сообщений>
* Энтокорт Будесонид 3 мг капсулы
* Циклоспорин Сандиммун 100мг капсулы
* Lysodren Mitotane (Лізодрен Мітотан) продамо залишки після лікування
* Помогите, пожалуйста, Тимурчику!
* Продам Авастин 400мг
* Telegram канал donor.org.ua
* продам вальцит 450мг, мифортик 180мг и програф 1мг
* Просьба о помощи взрослому ребёнку...
*
* Продам авастин 400 и 100

Рассылка от партнеров

Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?

Новости -> г. Киев -> Ой, Ромчик, як же всі тебе люблять, і переживають… Ти ж дивись? Бо з кожного куточку світу за тобою слідкують!
Новости >> г. Киев >> Ой, Ромчик, як же всі тебе люблять, і переживають… Ти ж дивись? Бо з кожного куточку світу за тобою слідкують!
  
 

Ой, Ромчик, як же всі тебе люблять, і переживають… Ти ж дивись? Бо з кожного куточку світу за тобою слідкують!

 

 

Доброго дня всім. (трішки спогадів)

Діагноз, з яким уже кілька років живе і бореться Ромчик, важко вимовити дорослій людині — це ендо-супра-ретро-параселярна пухлина. Амавроз. А Рома усі ці дорослі слова може вимовити одним і зрозумілим — сліпота…

Ще кілька років тому Роман Халамендик бачив, аж поки у 2005 році не захворів. Пухлина почала безжально відбирати в дитини зір. Відтоді половину свого маленького життя Роман бореться з хворобою. Хлопчик уже переніс кілька (7) операций нагадую по переду 8, Боже допомагай, велику кількість хіміотерапій. Вперше Романа прооперували у 2007-му в Київському інституті нейрохірургії. Однак пухлину не видалили. Тривале лікування позитивних результатів не дало. Навпаки — в голові хлопчика почала накопичуватися рідина, стали відмовляти ручки та ніжки. Бабуся була у відчаї. Попросила порятунку, знайти лікаря, який не відмовиться, та лікуватиме Романа. Єдині, хто згодилися оперувати Романа, — турецькі медики з клініки Аджибадем (це американська клініка). Операція відбулася в березні минулого року і тривала понад 8 годин. Більшу частину пухлини видалили, та нажаль не у повному розмірі, так як решта розташована у небезпечних для життя Романа місцях. Отже як вихід лікарі проводять курси хіміотерпаї. Як результат — пухлина почала розсмоктуватися!
Саме в цій турецькій клініці Роман Халамендик перебуває і сьогодні. Іноземні фахівці продовжують наполегливо боротися за його життя. Однак коштів катастрофічно не вистачає. Є борг, і не маленький борг вже за пройдений етам лікування 419 103,54 копійки за період 14.11.2008 по 16.04.2009 року. Півтора року Рома лікувався за кошти простих українських людей, які перераховували по 10, 50, 100 грн. на картку його бабусі. На жаль, криза на Україні позбавила Рому будь-якої підтримки зі сторони. Зібрати ці гроші силами бабусі практично не можливо. Допоможіть їм, будь ласка.

Люди кажуть, що краще один раз побачити, ніж 100 разів почути, але тільки не Ромка. Найзаповітніша мрія малюка бачити світ так, як його бачать інші. Бачити сонце, бачити дощ, веселку, яка розвеселить кожну людину, а так само листочки, що ранньою весною щоранку все більше і більше розпускаються. А саме гловне - Ромка хоче бачити людей, які його оточують, бабусю, дідуся, друзів, всіх хто любить і не забуває Ромчика.

Поки в серці Романа жива віра, чудеса можливі.
Якщо півмільйона українців допоможуть Роману бодай гривнею, він зможе продовжити лікування, а отже — отримає іще один шанс на одужання. Допоможіть йому і ви!
Кошти можна перерахувати в гривнях, доларах та євро.

На соьогдішній день Ромчик проходить хіміотерапію. Бог у поміч. Хочу звернути увагу всіх. Ніхто не проганяє Романа з лікарні. Він лікується надалі. Оплачує бабуся там навісці по факту. Хочу звернути увагу на людей які не зрозуміло в чому звинувачують мене, «МедВояж» не зрозуміло в чтому. Ніхто з вас не звернув увагу что рахунок вікладенній на сторінці Ромчика має назву «Предварительный», відповідно він змінюється залежно від курсу не Національного банку (всі добре розуміють що на протязі довгого періоду курс долару у НБУ був 7,70 грн, а у інших банках набагато більше, і всі розуміють що розрахунок з клінікою ведеться через Міжбанк). Всі забули, що з людиною з іншої країни, без грошей ніхто навіть розмовляти не стане, а виговорите про заключення договору. Ви всі чудово розумієте, що це доля (Роман повинен лікуватися, і слава Богу він лікується).Всі забули, що завдяки Оксані Сергіївні, директор «Медвояж» Ромчика брали на лікування з нулем грн.. Від нього не відмовлялися. І по сьогоднішній день ніхто не відмовляється. Борг нажаль пробачити ніхто не в змозі, і тут ніхто не в силі щось зробити. В архівному файлі рахунки які передала клініка. Ознайомлюйтесь будь-ласка. Ось так.

По коштам:

В понеділок родичі бабусі відправили з гривневого рахунку на валютній 1800 у.е. Дякую всім Вам. На сьогоднішній день на гривневому рахунку є 2320,00 грн. 17 травня було зараховано 100 у.е Дякую Вам.

Більше мені додати нічого. Від щирого серця дякую всім хто не дивлячись ні на що, продовжує допомагати Ромчику.

Нехай всіх Бог береже!

І ще одне. Так як на відкритий рублевій рахунок на території України (прошу рахувати не дійсним) Росіяни не можуть перераховувати кошти, тому дякую Богу, що послав Тетяну яка погодилася відкрити рахунок на території Росії на своє імя, та кожен тиждень викладати банківські виписки.

Гарно дякую Тетяні, волонтеру Ромчика на території Росії.


Реквизиты для перечислений в рублях
(счет открыт на волонтера Ромы в России)
Савенко Татьяна
Наименование банка: ОАО "АЛЬФА-БАНК", г. Москва
ИНН банка: 7728168971
БИК банка: 044525593
К/счёт: 30101810200000000593
№ счёта: 40817810104680031670
Назначение платежа: благотворительный взнос на лечение Халамендик Романа.

КОНТАКТЫ:

Адрес: Киевская обл., г.Переяслов – Хмельницкий ул.Горького,4 кв.2
Тел: Наталья Петровна, бабушка Романа Халамендика– +38-099-226-86-50

Телефон в Турции: +905347820880

Реквизиты для оказания финансовой помощи в гривнах:

Получатель: КБ "Приватбанк", г. Днепропетровск
МФО: 305299
Код ОКПО: 14360570
Счет получателя: 26256790003131
Назначение платежа: Средства для пополнения карты №4405885012162324. Получатель Халамендик Наталья Петровна, ИНН № 2230010423 . Безкорыстная фин. помощь на лечение внука Халамендик Романа.

Валютные счета на страничке ребенка

 
 
 
 +38-097-602-72-44
 
 
 
 

 

 
20.05.09 13:36 by admin


Все категории :: Последние новости