Новости
О нас
Просьбы о помощи
Просьбы о донорах
Просьбы молитв
Просьбы в файле
Стань донором
Статьи
Дети творят
Гостевая книга
Обратная связь
Форум
Наши партнеры
Наши банеры
Полезные ссылки
Фото-галерея
Консультации врача

* Ярослав Логвіненко. Потрібна допомога на ліки для печінки.
* Ішемічний інсульт…ну хіба мало всього…
* Просим помочь подарить им Праздник! К сбору - 60..65 тысяч гривен.
* До закрытия долга остаётся 18000 гривен, и… 5 часов!
* Даніела Матвійчук. Долаємо наслідки лікування…

* Кто мы без Бога, и к чему мы можем без Него прийти?!
* «Разговор с тобою...». Памяти Надежды Лисовской.
* "Господь всегда утешит" - протоиерей Евгений Милешкин (видео)
* «Медсестры плакали, глядя на венчание в палате». Священник — о служении в онкоцентре
* Нина Москалева. «Благодарное сердце открывает небеса...»

* Рубан Ярослав
* Гончаренко София
* Горюшко Николай
* Савко Анастасия
* Панфилов Тимофей
* Азаров-Кобзарь Тимофей
* Ковыренко Ахмед
* Острый Данил
* Маловик Сергей
* Деревицкий Артур

* Доноры А(ІІ) Rh- в г. Днепр. СРОЧНО!
* Доноры А(ІІ) Rh+ в Институт рака
* Доноры А(ІІ) Rh+ на тромбокончентрат в г.Днепр. Срочно!

<Мониторинг тем>
<Монитор сообщений>
* Энтокорт Будесонид 3 мг капсулы
* Циклоспорин Сандиммун 100мг капсулы
* Lysodren Mitotane (Лізодрен Мітотан) продамо залишки після лікування
* Помогите, пожалуйста, Тимурчику!
* Продам Авастин 400мг
* Telegram канал donor.org.ua
* продам вальцит 450мг, мифортик 180мг и програф 1мг
* Просьба о помощи взрослому ребёнку...
*
* Продам авастин 400 и 100

Рассылка от партнеров

Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?

Новости -> г. Киев -> "Тому що зараз зовсім немає часу..."
Новости >> г. Киев >> "Тому що зараз зовсім немає часу..."
  
 

"Тому що зараз зовсім немає часу..."

 

 Друзі та усі читачі Донора, дуже-дуже прошу Вашої уваги. 

Я не зможу написати коротко, але прошу пробачити мені цю багатослівність і все таки прочитати те, що я зараз пишу.
Хлопчина, про якого йдеться у дописі нижче, Назар Поштар, знайомий мені давно. Зараз Назару шість років. Коли йому було чотири, він захворів на лейкоз, пролікувався (хоча було дуже непросто) і увійшов у ремісію. Але склалося так, що в нього стався рецидив, а після нього - іще один ранній рецидив. Подальше можливе лікування - це тільки донорська трансплантація кісткового мозку (ТКМ). Зазвичай у такому випадку збирають гроші на алогенну (від неспорідненого донора) ТКМ, яка в Україні не проводиться (переважна більшість наших дітей лікується в Італії). Але в Назара такого не буде. Тому що зараз зовсім немає часу ні на збір грошей для такої справи ні на підбір донора. Назара чекає гапло-ТКМ від мами Альони (це такий різновид пересадки, який має нижчу ефективність, ніж аллогенна ТКМ, але застосовується, коли немає можливості чи часу підібрати донора на алогенну пересадку). Операцію проведуть у Києві у відділенні ТКМ клініки ОХМАДИТ.
Зараз Назар у відділенні гематології Київської обласної лікарні, проходить блок мегадозної хіміотерапії за схемою FLAG. Це дуже важка і виснажлива штука. Коли він витримає цей блок, почнеться наступний - нічим не легший. Після цього має настати ремісія (оскільки весь кістковий мозок загине, і хворий і здоровий). І після цього хлопця з мамою переведуть в ОХМАДИТ і відбудеться ТКМ. Орієнтовно, все станеться десь через півтора місяці, тобто в червні цього року.
Пересадка в ОХМАДИТі потребуватиме грошей, хоча й не таких шалених, як закордонні операції. Точні суми ще невідомі. За попередньою інформацією, на препарати для ТКМ та підтримуючі ліки після пересадки має піти близько 200 тис. грн. Для мами Назара це занебесно багато. Альона - дуже молода і симпатична жінка з педагогічною освітою. Коли Назар хворіє, вона не працює, а коли були моменти просвітлення - працювала вихователькою. Окрім Альони і її батьків у Назара немає ніякої підтримки, тому що тато не допомагає нічим. 
Після того, як новина про Назара з'явилась на сайті, на картку Альони не прийшло жодної пожертви (може протягом останніх днів щось змінилося, але станом на позавчора - жодної реакції). Це погано. 
Я дуже прошу всіх, кому не байдужі мої прохання, підтримати принаймні якось Назара і його маму на їхньому важкому шляху. Хто може грошима - навіть невеликими - зробіть переказ на знак Вашої небайдужості. Хто може написати кілька слів підтримки - напишіть записочку Назару, побажайте йому сили духу і успішного лікування. Хто захоче купити одну з робіт хлопчика (Назар власними малюнками сам намагається збирати собі гроші на лікування) - контактуйте і замовляйте, в нього справді гарні штуки виходять; і відчути, що твої роботи хтось хоче собі - це теж ін'єкція впевненості і підтримки:)!  https://www.facebook.com/groups/818109478318499/
Хто може помолитися, помоліться, будь ласка. Дуже треба. Хто не може молитися - просто пам'ятайте про нього і побажайте йому подумки сил і перемоги.
Назар дуже хороший, правда. Він і його мама варті того, аби ми подарували їм відчуття, що нам, "стороннім людям" - не байдуже, що тут немає сторонніх, а є ближні, що поруч є багато рук і багато сердець. Що величезна купа народу просто хоче, щоб цей хлопчина залишився в цьому світі і продовжував робити його, цей світ, світлішим і кращим. 
Будь ласка, підтримайте Назара.
 
PS. У Назара група крові 4- (ага, з такою групою та резусом тільки на лейкоз хворіти не вистачало... У мами є кілька знайомих донорів, але потреби в донорській крові та тромбоцитах можуть виявитися більшими, ніж зазвичай. До того ж, якщо хтось із звичних донорів не зможе раптом здати кров,потрібно буде швидко шукати нового донора. А це, коли в людини 4-, дуже і дуже непросто. Тож прошу всіх знайомих із групою 4+/- (на тромбоконцентрат не має значення резус-фактор) відгукнутися і сконтактувати з мамою Назара, щоб у разі потреби можна було швидко знайти додаткових донорів: 
067 452 46 45 (Альона, мама) 
Дуже дякую всім за допомогу.
 
Контакты:
Тел. мамы: 093 309 4946 Алена
Тел. волонтера: 0675389188 Виктория Гайдай
 
Реквизиты для оказания помощи:
Код банка 300335
к/р № 32001100701026 в Национальном банке Украины (код банка 300001)
Код ЕГРПОУ 14305909
SWIFT: AVAL UA UK
Пополнение карточного счета: 4149500021363851 Поштар Алена Александровна
 
 
 
 
 
28.04.16 22:49 by admin


Все категории :: Последние новости