Новости
О нас
Просьбы о помощи
Просьбы о донорах
Просьбы молитв
Просьбы в файле
Стань донором
Статьи
Дети творят
Гостевая книга
Обратная связь
Форум
Наши партнеры
Наши банеры
Полезные ссылки
Фото-галерея
Консультации врача

* Сергійко Мальченко. Знайомство і прохання...
* Диденко Марина. Помощь на июнь - 18500 гривен.
* Балдюк София. Реабилитация по плану. К сбору - 20000 гривен.
* Саша Вергелес. Нова дитина у відділенні, нові виклики... Необхідна допомога на обстеження.
* Міша Доценко. Хлопчику з Бахмуту необхідна ваша допомога! Збір на ліки - 8600 грн.

* Кто мы без Бога, и к чему мы можем без Него прийти?!
* «Разговор с тобою...». Памяти Надежды Лисовской.
* "Господь всегда утешит" - протоиерей Евгений Милешкин (видео)
* «Медсестры плакали, глядя на венчание в палате». Священник — о служении в онкоцентре
* Нина Москалева. «Благодарное сердце открывает небеса...»

* Рубан Ярослав
* Гончаренко София
* Горюшко Николай
* Савко Анастасия
* Панфилов Тимофей
* Азаров-Кобзарь Тимофей
* Ковыренко Ахмед
* Острый Данил
* Маловик Сергей
* Деревицкий Артур

* Доноры А(ІІ) Rh- в г. Днепр. СРОЧНО!
* Доноры А(ІІ) Rh+ в Институт рака
* Доноры А(ІІ) Rh+ на тромбокончентрат в г.Днепр. Срочно!

<Мониторинг тем>
<Монитор сообщений>
* Энтокорт Будесонид 3 мг капсулы
* Циклоспорин Сандиммун 100мг капсулы
* Lysodren Mitotane (Лізодрен Мітотан) продамо залишки після лікування
* Помогите, пожалуйста, Тимурчику!
* Продам Авастин 400мг
* Telegram канал donor.org.ua
* продам вальцит 450мг, мифортик 180мг и програф 1мг
* Просьба о помощи взрослому ребёнку...
*
* Продам авастин 400 и 100

Рассылка от партнеров

Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?

Новости -> г. Львов -> Як діти із Дністерської малювали комікси і не тільки
Новости >> г. Львов >> Як діти із Дністерської малювали комікси і не тільки
  
 

Як діти із Дністерської малювали комікси і не тільки

 

Уявіть собі, що ви зустріли чарівника, котрий сказав вам: «Сьогодні ти можеш стати будь-якою тваринкою, якою тільки забажаєш». Сядьте, та не поспішаючи подумаєте, ким би вам хотілось бути. Якщо ви вже визначились, то переходимо до найважливішої частини заняття   -  вам необхідно намалювати комікс, як прожила день ця тваринка.

Саме так починалось наше заняття у цю суботу на Дністерській. Діти придумували собі оригінальні образи та ще цікавіші історії. Та не всі малювали комікси, і це цілком зрозуміло – на їх створення іде багато часу. Вони ж вирішили повністю віддатись одному-двом малюнкам.

Отже, спершу поділимось фантастичними історіями та просто гарними роботами,  які нам запропонували діти із гематології. 

D:Навчаннякриластаттікомікси104NIKONDSCN0063.JPG

Женя Демчишин захотів приміряти на себе образ зайчика. Зайчик в нього спортсмен-чемпіон, для якого вагоме місце займають здорове харчування і догляд за рослинками. Також тваринка із задоволенням танцює під найрізноманітнішу музику. Та весь цей перелік завершується доволі неочікувано – зайчик не проти і цигарку покурити. Ах, Женька, жартівник та й годі:)

D:Навчаннякриластаттікомікси104NIKONDSCN0054.JPG

Тарасик не створював коміксів, проте йому вдалось вмістити коротеньку історію в одному малюнку. Хлопчик розповів, що також не проти побувати зайчиком. Та ще й яким – справжнім господарем, що ретельно піклується про свій город – насадив силу силенну моркви. Кожного дня він приходить до грядки, зриває морквинку, сідає на пеньочок і насолоджується власновирощеним домашнім делікатесом. Ось, так!!!

D:Навчаннякриластаттікомікси104NIKONDSCN0043.JPG

А  розповідь Юлі Репчак  чимось перегукується із фразою «Я від баби втік, і від діда втік..:)». Тільки у її історії все навпаки – не головний персонаж накивав п’ятами а всі від нього:). Юля розповіла нам про гарненького кошеня, в якого і молочко випили, і пташка втекла, а потім й мишка, й рибка!!! Сьогодні не його день, що ще скажеш:). Та в кінцевому результаті ми таки вирішили, що своє молочко киця таки заслужено отримає:). Історія  - дуже цікава та повчальна. А наша Юля, як завжди, молодець! 

D:Навчаннякриластаттікомікси104NIKONDSCN0039.JPG

Таким серйозним як на цій фотографії, Сашко Масленніков  був фактично усе заняття. Та як же інакше, коли того не можна робити, того не можна їсти… Тому Саша і подумав: «Як не з’їм, то хоч намалюю»:). Так і зробив. Малюючи такі бажані фрукти та овочі, хлопець помаленьку і веселішав. Та до фото знову приміряв на себе роль розважливого та вдумливого хлопця.

D:Навчаннякриластаттікомікси104NIKONDSCN0042.JPG

Павлик довго розмірковував, що ж він буде малювати, тому що дуже відповідально ставиться до таких речей. Хлопчик робить усе дуже зосереджено та старанно. Придумувати коміксів хлопець не захотів, а створив один малюнок, якому присвятив усе заняття – дві гарні машини. Як Павлик жартома признався – перевтілюватись у машину він не хоче, йому більше імпонує образ людини. Також хлопець поділився з нами, тим що дуже любить зелений колір, тому одна із машин містить забарвлена саме у нього. 

D:Навчаннякриластаттікомікси104NIKONDSCN0036.JPG

Віка працювала у давно звичному для нас усіх стилі – абстракціонізмі. Робота настільки експресивна, що їй може позаздрити не один художник, котрий дотримується даного жанру. Дівчинка малювала спонтанно, але у загальному увесь процес виглядав доволі продуманим. Також додамо, що цієї суботи Віка знову дивувала нас веселим настроєм, наполегливістю та енергійністю. Так і тримати!

D:Навчаннякриластаттікомікси104NIKONDSCN0057.JPG

D:Навчаннякриластаттікомікси104NIKONDSCN0058.JPG

А ось про Яринку Бардин  аж напрошується рима «Яринка-молодчинка»:). Цієї суботи дівчинка була дуже старанною, намалювала два малюночки – один є відголосом пасхальних свят. А другому відтворено яскравий, весняний пейзаж, де зображено сонечко, промінчики, якого заплетено у косички. Фантазія діток не перестає дивувати:).

 

 D:Навчаннякриластаттікомікси104NIKONDSCN0059.JPG

Оксана Шандерська не мала змоги помалювати, проте показала нам, зроблену власноруч листівочку. Ми не змогли не сфотографувати цієї краси!

D:Навчаннякриластаттікомікси104NIKONDSCN0050.JPG

D:Навчаннякриластаттікомікси104NIKONDSCN0049.JPG

Назар   захотів малювати на вільну тему. Та що не кажи, а його робота «Сердечко» трохи та й нагадує левенятка:). Ось так, він ненароком приєднався до тематики заняття. Окрім цього малюнку, він створив ще два:  лісовий пейзаж та трактора.

А ось у хірургії усі діти вирішили не відхилятись від теми і малювати власне комікси. І, до речі, дуже кумедні:)

D:НавчаннякриластаттікоміксихірургіяIMG_3669.jpg

Із справжнім почуттям гумору підійшла до роботи Софійка Єфіменко. Побачивши взірець-історію про котика, який і від хазяїна получив по заслугам, бо взяв зі столу сосиску, а потім ще й від пса повинен був втікати, Софійка вирішила зробити свою інтерпретацію роботи. Замість собаки, киця побачила лева, після чого зробила висновок, що сосиска явно була не свіжою:). Ми дуже раді, що дівчинка із таким позитивом підійшла до роботи, так ще й розвеселила волонтерів, які оточували її на цьому занятті. Згодом Софійка намалювала ще один малюнок. Він так усім сподобався, що просто повинен був очолити цю статтю:)!

D:НавчаннякриластаттікоміксихірургіяIMG_3680.jpg

Івасик Удич, напевно, дуже любить персонажів із народної пісні «Ходить сон коло вікон…»:). Тому що останнім часом, коли б ми не прийшли маленький дуже сонний і не проти подрімати. Тому для Іванка малювали його мама та волонтерка Наталка. Було видно, що вони творили із неабияким задоволенням і були тільки за, щоб поринути у дитинство і пофантазувати:).

D:НавчаннякриластаттікоміксихірургіяIMG_3688.jpg

Юрчик Федина обрав за головного персонажа коміксу – котика. Історію на аркуші відтворено дуже професійно та красиво. Хлопчик попрацював дуже плідно, а головне – із усмішкою на обличчі:)

Цієї суботи фантазія діточок із відділення гематології та хірургії розгулялась неабияк. І це ні трішки не дивує, тому що не кожного дня нам вдається побути улюбленою тваринкою, так ще й розповісти про її день:).

 

 

Соломія Яким'юк

 

 

 
24.04.12 14:15 by admin


Все категории :: Последние новости