Новости
О нас
Просьбы о помощи
Просьбы о донорах
Просьбы молитв
Просьбы в файле
Стань донором
Статьи
Дети творят
Гостевая книга
Обратная связь
Форум
Наши партнеры
Наши банеры
Полезные ссылки
Фото-галерея
Консультации врача

* До закрытия долга остаётся 18000 гривен, и… 5 часов!
* Даніела Матвійчук. Долаємо наслідки лікування…
* Кириченко Влад. Контрольна перевірка перед лікуванням.
* Єгор Скалозуб - потрібна допомога
* Степан Щербина. 18 500 - щоб продовжити лікування!

* Кто мы без Бога, и к чему мы можем без Него прийти?!
* «Разговор с тобою...». Памяти Надежды Лисовской.
* "Господь всегда утешит" - протоиерей Евгений Милешкин (видео)
* «Медсестры плакали, глядя на венчание в палате». Священник — о служении в онкоцентре
* Нина Москалева. «Благодарное сердце открывает небеса...»

* Рубан Ярослав
* Гончаренко София
* Горюшко Николай
* Савко Анастасия
* Панфилов Тимофей
* Азаров-Кобзарь Тимофей
* Ковыренко Ахмед
* Острый Данил
* Маловик Сергей
* Деревицкий Артур

* Доноры А(ІІ) Rh- в г. Днепр. СРОЧНО!
* Доноры А(ІІ) Rh+ в Институт рака
* Доноры А(ІІ) Rh+ на тромбокончентрат в г.Днепр. Срочно!

<Мониторинг тем>
<Монитор сообщений>
* Энтокорт Будесонид 3 мг капсулы
* Циклоспорин Сандиммун 100мг капсулы
* Lysodren Mitotane (Лізодрен Мітотан) продамо залишки після лікування
* Помогите, пожалуйста, Тимурчику!
* Продам Авастин 400мг
* Telegram канал donor.org.ua
* продам вальцит 450мг, мифортик 180мг и програф 1мг
* Просьба о помощи взрослому ребёнку...
*
* Продам авастин 400 и 100

Рассылка от партнеров

Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?

Новости -> г. Ровно -> Подарунки для дітей в гематології від Святого Миколая
Новости >> г. Ровно >> Подарунки для дітей в гематології від Святого Миколая
  
 

Подарунки для дітей в гематології від Святого Миколая

 

В пам`ять про багато добрих справ, які здійснював за життя Святий Миколай багато добрих людей долучаються до традиції дарувати дітям подарунки. В благодійному фонді «Скарбниця Надії» є традиція дарувати дітям подарунки ввечері 18 грудня. В цей чарівний вечір до діток в онкогематологію приходять ангелики з подарунками. В 2018 році Миколай звернувся до лікарняного клоуна Тьоми і попросив його бути ангели ком.

Тьома виконав прохання на відмінно! В кожній палаті від розповідав діткам про Святого Миколая, майстрував з повітряних кульок смішних звірят і передавав діткам коробки з подарунками. Але коробки наш ангелик передавав не просто так, а кожна дитина повинна була розписатися в блокноті про отримання подарунка. Важко переказати словами атмосферу, яка панувала в гематології під час вручення подарунків. Коли в палату заходить Тьома-ангелик, там тихо і сумно, а через 5 хвилин аж на коридорі чути як сміються вголос діти та мами. Ці емоції - коли спільними зусиллями вдалося хоч на кілька хвилин відволікти мам від важких думок і зробити один вечір в лікарні світлішим – неможливо зрівняти ні з чим.

Щира подяка всім, хто допомагав нам формувати подарунки. Ми дуже хотіли щоб подарунки були корисні для кожної дитини і разом з тим щоб вони були теплі та домашні. Особливим побажанням було сформувати окремо подаруночки для мам, які лежать разом і своїми дітками в онкогематології. Можемо сміливо сказати що наш колишній волонтер, а зараз працівник фонду Іра Герасимчук достойно пройшла квест по підготовці до свята. Саме Ірина повністю відповідала за формування та пакування подарунків. В цю підготовку до свята вона вклала частинку душі і коробочки з подарунками вийшли наповнені теплом та турботою. Отож, завдяки багатьом помічникам та благодійникам діти отримали повер-банки, смішні носочки, мило та листівки від учнів школи ThinkGlobal Рівне, а мами – подарунок у вигляді смачних сухофруктів.

Дякуємо благодійникам Ірині Чекурковій та Тарасу Боборецькому за фінансову допомогу. Дякуємо за носочки та мило Ірині Боднаровській та іншим благодійникам з Корця. Дякуємо за велику знижку за носочки власникам магазину @nosochkoff_ua. Дякуємо за велику знижку на повер-банки нашим постійним помічникам магазину Zabava-mobile та Світлані Косинській.

Дякуємо за сухофрукти Зоряні з Києва, Юрію і Наталі Рябухіним, Наталі Горблюк з Києва, Людмилі та анонімним благодіникам. В нас ще залишилось багато сухофруктів, ми будемо формувати подарунки на різдвяні свята в Дубенський інтернат для стареньких людей та інвалідів. Дякуємо фірмі Луцьккартон за коробки для подарунків. Дякуємо Ользі Корнійчук за наповнювачі для коробок та подарунки для коробки хоробрості. Дякуємо учням школи ThinkGlobal Рівне та Ірині Басюк за листівки з добрими побажаннями. Дякуємо за допомогу в пакування подарунків Олені Щипанській та Ірині (вибачте, ми навіть не запитали вашого прізвища). Дякуємо за безкоштовну доставку подарунків в лікарню Тетяні Якубець, мамі хлопчика Дмитра, який потребує пересадки нирки. Дякуємо фотографу Євгенії Петровській, ангелику Артьому Алєксєєву, а також помічнику ангелика Юрію Яцюку.

Контактні дані
Мар'яна Рева (координатор) - (098) 45-26-916
skarbnitsya.org

Мар'яна Рева

 
19.12.18 15:48 by Dmitry


Все категории :: Последние новости