Новости
О нас
Просьбы о помощи
Просьбы о донорах
Просьбы молитв
Просьбы в файле
Стань донором
Статьи
Дети творят
Гостевая книга
Обратная связь
Форум
Наши партнеры
Наши банеры
Полезные ссылки
Фото-галерея
Консультации врача

* До закрытия долга остаётся 18000 гривен, и… 5 часов!
* Даніела Матвійчук. Долаємо наслідки лікування…
* Кириченко Влад. Контрольна перевірка перед лікуванням.
* Єгор Скалозуб - потрібна допомога
* Степан Щербина. 18 500 - щоб продовжити лікування!

* Кто мы без Бога, и к чему мы можем без Него прийти?!
* «Разговор с тобою...». Памяти Надежды Лисовской.
* "Господь всегда утешит" - протоиерей Евгений Милешкин (видео)
* «Медсестры плакали, глядя на венчание в палате». Священник — о служении в онкоцентре
* Нина Москалева. «Благодарное сердце открывает небеса...»

* Рубан Ярослав
* Гончаренко София
* Горюшко Николай
* Савко Анастасия
* Панфилов Тимофей
* Азаров-Кобзарь Тимофей
* Ковыренко Ахмед
* Острый Данил
* Маловик Сергей
* Деревицкий Артур

* Доноры А(ІІ) Rh- в г. Днепр. СРОЧНО!
* Доноры А(ІІ) Rh+ в Институт рака
* Доноры А(ІІ) Rh+ на тромбокончентрат в г.Днепр. Срочно!

<Мониторинг тем>
<Монитор сообщений>
* Энтокорт Будесонид 3 мг капсулы
* Циклоспорин Сандиммун 100мг капсулы
* Lysodren Mitotane (Лізодрен Мітотан) продамо залишки після лікування
* Помогите, пожалуйста, Тимурчику!
* Продам Авастин 400мг
* Telegram канал donor.org.ua
* продам вальцит 450мг, мифортик 180мг и програф 1мг
* Просьба о помощи взрослому ребёнку...
*
* Продам авастин 400 и 100

Рассылка от партнеров

Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?

Новости -> г. Киев -> Розповідь мами (яка знає, що таке – боротись за життя дитини) про медичних сестер. Потрібна Ваша допомога!
Новости >> г. Киев >> Розповідь мами (яка знає, що таке – боротись за життя дитини) про медичних сестер. Потрібна Ваша допомога!
  
 

Розповідь мами (яка знає, що таке – боротись за життя дитини) про медичних сестер. Потрібна Ваша допомога!

 

 

Медична сестра – це покликання душі, здатної щиро співчувати людському болю та стражданню, вищий прояв гуманізму, готовності до участі у зціленні та збереженні здоров’я людей.

Професія медичної сестри супроводжує нас впродовж усього життя, починаючи від народження. Вона вимагає від її носіїв високого рівня професійної надійності та відповідальності в наданні необхідної медичної допомоги, особливо онкохворим дітям. Від якості роботи, професіоналізму, морального образу фахівців сестринської справи нерідко залежить перебіг і навіть результат лікування.
Не потребує додаткового підтвердження, виснажливий графік роботи медсестер, коли їх дефіцит за потребою відділення дорівнює 12. Незліченні чергування, психологічне навантаження в роботі з онкохворими малюками та підлітками, відсутність необхідних ліків та розхідних матеріалів для проведення процедур та перев’язок, необхідність проявів винахідливості у випадках коли вже немає можливості встановити внутрішньовенний катетер, коли всі вени знищено хімією,  прояви позитивного настрою, навіть у випадках коли ситуація здається безнадійною, а жаль до дитиночки важкого стану переповнює почуття, безумовна готовність в будь-яку годину доби прибігти на прохання, розгубленої та виснаженої хворобою дитини, матері – все це, та ще багато чого, на сьогодні є невід’ємною частиною роботи медсестри дитячої онкології.
Безумовно, вдячність батьків, діти яких за волею долі вимушені перебувати під цілодобовим наглядом медсестер, не має меж, та не може бути навіть висловлена словами. Проте це єдина, щира та краща їм подяка. На жаль, у сучасній дійсності, доводиться констатувати недостатність заходів на рівні держави щодо визначення та призначення відповідної, гідної заробітної плати для наших, насправді «дорогоцінних» медичних сестер.
Мізерна зарплата важкої як морально так і фізично праці медсестер не забезпечує відповідного стимулювання, навіть за умови покликання душі і серця. Кожен з нас шукає в цьому суспільстві гідної винагороди за свій труд, яка б задовольнила якнайменше найнеобхідніші потреби свого життя та життя своїх рідних.
Звільнення медичних сестер, та відсутність працевлаштування нових призводить батьків хворих дітей до розпачу. Достатньо подивитися в їх очі сповненні страждання та болю за своїх вимучених хворобою, позбавлених щасливого дитинства  малюків. Для них кожна медсестра є, свого роду, янголом – охоронцем на термін її чергування, яка дає привід бути хоч трішки спокійнішою матері саме тому, що вона завжди поруч.
З великим сподіванням, на краще майбутнє, надією на прийняття, найближчим часом, розумних, гідних рішень органами державної влади за результатами впровадження медичної реформи (зокрема з оплати праці медичного персоналу),  благодійний фонд “Педіатри проти раку» за підтримки величезної кількості батьків онкохворих дітей дитячого відділення Київського міського онкологічного центру, звертається до кожного не байдужого, підприємств та організацій, підтримати наших медсестер, шляхом надання можливості сплати додаткової винагороди за їх плідну, важку працю у сучасному становищі.
Подаруйте шанс на одужання  онкохворим дітям.
Поділиться своєю «десятиною» з тим, хто насправді цього заслуговує та має потребу, забезпечивши тим самим гідні умови для лікування та впевненість у завтрашньому дні наших діточок.
 Вальтер Вероніка – волонтер і мама Жиркової Марії (дівчинки, що пройшла лікування онкологічного захворювання)
 
Ми просимо допомогти зібрати 12 500 грн, щоб ми могли цього місяця надати допомогу медичним сестрам.
У нас велике щастя – у відділення прийшла нова медична сестра і ми дякуємо кожному за можливість щомісячних доплат, які відіграли свою роль у знайдені ще одного янгола-охоронця для хворих діток.
Тепер у дитячому відділенні 9 з потрібних 17 медичних сестер. І ми просимо Вас підтримувати цей проект, щоб медичні сестри і надалі рятували онкохворих діток, а не були змушені шукати інше робоче місце із заробітною платою за яку можна прожити. Адже вони звичайні люди, які мають свої сім’ї, своїх дітей, але при цьому – щодня рятують життя.


 
 
 
Нагадуємо, що ми як Благодійний фонд несемо відповідальність за перевірку документів тих, хто звертається до нас за допомогою 
Реквізити для перерахування коштів:
 Рахунок в АТ «Приватбанк»
р/р 26006053119863
код ЄДРПОУ 35997765
Отримувач: БФ «Педіатри проти раку»
Банк отримувача:  АТ «Приватбанк»
МФО 321842
Призначення платежу: благодійне пожертвування на лікування Допомога медичним сестрам
Увага! Для перерахунку коштів через термінали Приватбанку і систему Приват24 використовуйте номер картки, пов’язану з рахунком Фонду (Це карта фонду, але за банківськими правилами вона повинна бути відкрита на ім’я відповідальної за діяльність Фонду людини, у нашому випадку це – президент фонду — Кобись В.Л.) – 5169 3305 0885 0036 (на лікування Допомога медичним сестрам)
 Рахунок в АТ «Укрсиббанк»:
р/р 26008284600700
код ЄДРПОУ 35997765
Отримувач: БФ “Педіатри проти раку”
Банк отримувача: ПАТ УкрСиббанк м.Київ
МФО 351005
Призначення платежу: благодійне пожертвування на проект Допомога медичним сестрам
 
 
Із вдячністю та повагою, помічник президента БФ “Педіатри проти раку” – Кукса Юлія
Телефон для довідок: +380 73 175 38 39
Телефон для довідок: +380 63 64 12345  
(За цими номерами – Ви можете дізнатись відповіді на усі питання, що у Вас виникли, а також отримати усі необхідні документи та довідки щодо фонду чи певної дитини. Завжди раді Вас чути!) 
 
 
03.12.19 08:31 by admin


Все категории :: Последние новости